8 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:36

Γιάννης Παππάς στην Κάλυμνο: “Μαζί συντονισμένα θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα” (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε 11:34 - 03/05/2023 Γιάννης Παππάς στην Κάλυμνο: “Μαζί συντονισμένα θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα” (VIDEO)

Αυτό τo μήνυμα της ενότητας και της συμπόρευσης έστειλε από την Κάλυμνο, που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, προερχόμενος από την Αστυπάλαια, στην ομιλία του σε συγκέντρωση φίλων του, σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Παππάς, εστίασε στην σοβαρότητα της ψηφοφορίας της 21ης Μαϊου, τονίζοντας πως θα καθορίσει ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα, απαριθμώντας το θετικό έργο που παρήγαγε η κυβέρνηση στα 4 χρόνια. Ζήτησε να μην γυρίσει πίσω η χώρα στην αβεβαιότητα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα φέρει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα στην επόμενη τετραετία.

Ο Δωδεκανήσιος πολιτικός, αναφέρθηκε στις ανάγκες των νησιών και στο θαύμα του τουρισμού, που επιτεύχθηκε μέσα στις δραματικές συνθήκες της πανδημίας και κερδήθηκε με την συντονισμένη δράση της κυβέρνησης και των φορέων του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης. Δήλωσε παρών στα προβλήματα των νησιών και ιδιαίτερα της Καλύμνου, τα οποία αντιμετωπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό, με σκληρό αγώνα και προσπάθειες δικές του καθημερινές, τονίζοντας πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά μέσα από το Κοινοβούλιο στη νέα περίοδο, ώστε να ακουστεί η φωνή του νησιώτη και οι αγωνίες του στο κεντρικό κράτος.

 

palmoskalymnou.gr

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση