18 Οκτωβρίου 2024 | 11:42

Θρήνος στην Κάλυμνο από τον ξαφνικό χαμό του 60χρονου Νικόλα Μιλάτου

Δημοσιεύτηκε 12:05 - 25/04/2023 Θρήνος στην Κάλυμνο από τον ξαφνικό χαμό του 60χρονου Νικόλα Μιλάτου

Στη Ψέριμο, όπου διέμενε μόνιμα, άφησε εντελώς απρόσμενα την τελευταία του πνοή την Κυριακή το βράδυ, ο 60χρονος Νικόλας Μιλάτος.

Μόλις ενημερώθηκε το Νοσοκομείο Καλύμνου, έγινε άμεση κινητοποίηση και σκάφος του Λιμενικού μετέβη στη Ψέριμο με γιατρούς, που κατέβαλαν προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο Νικόλα, όμως απέβησαν άκαρπες, καθώς είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο Νικόλας Μιλάτος, γνωστός και αγαπητός στο νησί, ήταν γιος της γνωστής οικογένειας κρεοπωλών της Καλύμνου, που διατηρούν ακόμα και σήμερα την επιχείρηση και έχουν πάρει τα ηνία τα παιδιά του και τα ανήψια του, είχε μεταναστεύσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αυστραλία και επιστρέφοντας εγκαταστάθηκε στη Ψέριμο, την οποία λάτρευε και ασχολούνταν εκεί με τη κτηνοτροφία.

Την Παρασκευή, 28 Απριλίου, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην εκκλησία της Παναγίας στη Ψέριμο, στις 10:00 το πρωί και θα ταφεί στο κοιμητήριο του νησιού. Το πρωί στις 08:00 η σορός θα βρίσκεται στο σκάφος για Ψέριμο (ΜΑΝΙΑ), για όποιον επιθυμεί να αποχαιρετήσει τον Νικόλα.

Στη σύζυγο, στα παιδιά, στα αδέρφια και όλους τους συγγενείς, ο Παλμός της Καλύμνου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το χαμό του αγαπητού φίλου Νικόλα.

palmoskalymnou.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση