20 Σεπτεμβρίου 2024 | 00:37

Διαμαρτυρία ΑΝΕΚ για συνέντευξη υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε 18:40 - 22/03/2023 Διαμαρτυρία ΑΝΕΚ για συνέντευξη υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κάλυμνος, 22/03/2023

 

 

 

 

               

 

 

Με έκπληξη  και θυμό ακούσαμε  στην χθεσινή σας εκπομπή τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουνάκη  να ισχυρίζεται ανυπόστατα ψεύδη περί δήθεν μη αξιόπλοου του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ. Τον πληροφορούμε ότι το πλοίο μας είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτόν τον καιρό που εκτός από δύο (2) πειράματα ευστάθειας, έχει συμμορφωθεί απολύτως με τη σύμβαση της Στοκχόλμης και έχει λάβει από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων και τον Πολωνικό Νηογνώμονα όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και αξιοπλοΐας.

Επειδή δεν ανεχόμαστε  να προσβάλεται και να δυσφημείται έτσι βάναυσα η αξιοπιστία  της εταιρείας τον καλούμε να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη για όλα τα ψεύδη. Δε θα δεχτούμε καμιά δήθεν "ανασκευή" των ανυπόστατων ψευδών ισχυρισμών, ούτε από αυτόν , ούτε και από κανέναν άλλο, καθότι ο δημοσιογράφος του επεδείκνυε όλα τα σχετικά έγγραφα.

Και κάτι ακόμη: πώς γνωρίζει το πλοίο που προαλείφεται για να μπει στη γραμμή; Πώς και δε γνωρίζει ότι το πλοίο αυτό είναι κατά τρία (3) χρόνια παλαιότερο από το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ; Πώς και δεν γνωρίζει ότι είναι κατώτερης κατηγορίας  από το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ (κατηγορίας Γ , ενώ το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ είναι Β);

Επειδή δεν θα δεχτούμε οτιδήποτε άλλο εκτός της ειλικρινούς συγγνώμης τον πληροφορούμε ότι γνωρίζουμε να υπερασπιζόμαστε την αξιοπιστία της εταιρείας μας με κάθε μέσο.

                              

                                                  Από την ΑΝΕ Καλύμνου  

 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση