20 Σεπτεμβρίου 2024 | 12:27

Πιζάνιας Κώστας... ένα ανερχόμενο αστέρι από την Κάλυμνο οδεύει ολοταχώς για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου

Δημοσιεύτηκε 11:31 - 08/07/2022 Πιζάνιας Κώστας... ένα ανερχόμενο αστέρι από την Κάλυμνο οδεύει ολοταχώς για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου

 Όλα ξεκίνησαν με την μικτή Δωδεκανήσου όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 7 γκολ σε 4 παιχνίδια και πολυτιμότερος παίχτης στην φάση ομίλων.

Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε η μεταγραφή  στον Ατρόμητο όπου έφτασαν  στον τελικό κ15 και χάσανε  από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι.

Εκείνη την χρονιά είχε  πετύχει 3 γκολ και 6 ασίστ. Την επόμενη χρονιά στην Κ17 πέτυχε σε 5 μόλις  παιχνίδια  2 γκολ και 1 ασίστ, διότι διακόπηκε το Πρωτάθλημα λόγω  κοβιντ.

Επίσης την επόμενη χρόνια πάλι στην Κ17 που ήταν και η πιο παραγωγική χρονιά , έβαλε 8 γκολ και 4 ασίστ και βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Την χρονιά αυτή επιπλέον είχε και 1 συμμετοχή με την κ19 και μερικές προπόνησης με την πρώτη ομάδα. Πρίν λίγες μέρες εντάχθηκε στην Κ19.


Επίσης με την Κ17 έπαιξε  στο Final Four όπου αποκλείστηκαν από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Ένα ανερχόμενο αστέρι προερχόμενο από τα σπλάχνα της Καλύμνου. Ενα παιδί μας που, αν συνεχίσει την μεθοδική και σκληρή προπόνηση θα καταφέρει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Εμείς του το ευχόμαστε ολόψυχα, γιατί το αξίζει!Π

Προσαρμοσμένη αναζήτηση