21 Σεπτεμβρίου 2024 | 00:49

H KALYMENTO πραγματοποιεί Ενημερωτικό Webinar σεμινάριο για Επιχειρήσεις Τροφίμων – Εστίασης & Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε 11:38 - 19/04/2022 H KALYMENTO πραγματοποιεί Ενημερωτικό Webinar σεμινάριο για  Επιχειρήσεις Τροφίμων – Εστίασης & Τουρισμού

Ενημερωτικό Webinar Επιχειρήσεις Τροφίμων – Εστίασης & Τουρισμού

H KALYMENTO είναι μια επιχείρηση που έχει ως έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Μια ομάδα συνεργατών που δραστηριοποιούνται χρόνια στον τομέα των τροφίμων, με εμπειρία στην μεταποίηση, την εστίαση και τον τουριστικό κλάδο, υποστηρίζουν επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς της δραστηριότητας τους.

Πότε όμως μια επιχείρηση χρειάζεται μια τέτοια υποστήριξη; Απαιτείται από την νομοθεσία να τηρεί μια επιχείρηση τροφίμων HACCP; Απαιτείται από την νομοθεσία η ίδια επιχείρηση να είναι πιστοποιημένη με ISO ή κάποιο άλλο πρότυπο; Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν εκπαιδευμένο προσωπικό; Ποιοι τρόποι εκπαίδευσης υπάρχουν; Τι πρέπει να υπάρχει σε μια επιχείρηση για να λειτουργεί νόμιμα; Που εστιάζουν οι κρατικοί έλεγχοι; κα.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ή και παρόμοια ερωτήματα, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρώτο διαδικτυακό ενημερωτικό webinar μικρής διάρκειας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/04/2022, στις 11:00 π.μ.

Εισηγητής του webinar θα είναι ο κ. Πλάτσης Αντώνης, Χημικός & Επιθεωρητής Συστημάτων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/3PghQEenyp2s4qfx8

 

Θα χαρούμε για την συμμετοχή σας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση