21 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:14

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων στίβου ετησίως στην μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, κατέθεσε η παράταξη 'Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"

Δημοσιεύτηκε 11:54 - 28/03/2022 Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων στίβου ετησίως στην μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, κατέθεσε η παράταξη 'Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"

Κάλυμνος, 28/03/2022

 

 

Κύριε δήμαρχε

Σε συνέχεια της συζήτησης μας επί του θέματος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την ονοματοδοσία του Δημοτικού Γυμναστηρίου Καλύμνου, με την παρούσα επιστολή γνωστοποιούμε σε εσάς και στον καλυμνιακό λαό, την πρόταση μας περί οργάνωσης πανδωδεκανησιακών αγώνων στίβου σε ετήσια βάση εις μνήμη του δικού μας Βασίλη Σεβαστή.

Συγκεκριμένα, προτείνουμε την επικοινωνία με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Σοφία Σακοράφα, προκειμένου να ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου  (που πλέον φέρει το όνομα του Βασίλη Σεβαστή) με συμμετοχή σωματείων από όλα τα Δωδεκάνησα. Ο κλασσικός στίβος και οι αθλητές του ήταν πάντοτε το δυνατό χαρτί του καλύμνικου αθλητικού κόσμου και μια τέτοια διοργάνωση είμαστε σίγουροι πως θα έβαζε την Κάλυμνο στο επίκεντρο του Κλασσικού Αθλητισμού έστω και σε τοπικό επίπεδο. Θα ήταν άλλωστε κάτι που πιστεύουμε πως θα συμφωνούσε και ο αείμνηστος Βασίλης Σεβαστής.

 

 

Μετά τιμής

 

για το Γραφείο Τύπου                                                                     για την Παράταξη

 

Ο υπεύθυνος                                                                                      Ο επικεφαλής

 

 

 

 

 

ΧΑΡΤΟΦΙΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                                             ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση