21 Σεπτεμβρίου 2024 | 15:33

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου στον ομώνυμο Κοιμητηριακό Ιερό Ναό στο Βαθύ

Δημοσιεύτηκε 08:27 - 08/02/2022 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου στον ομώνυμο Κοιμητηριακό Ιερό Ναό στο Βαθύ


Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου στον ομώνυμο Κοιμητηριακό Ιερό Ναό στο Βαθύ μας όπου συμμετείχαν πλειάδα ιερέων και πιστών.
Παρέστησαν εκ των ιερέων ο Γενικος Αρχιερατικός Επίτροπος π.Αμφιλόχιος Σακαλλέρος, ο π.Εμμανουήλ Ωθιτης, ο π.Ισίδωρος Γλυνατσης όπου και κήρυξε τον θείο λόγο,ο π.Απόστολος Χατζηνικολάου, ο π.Μάριος Μίχας και ο Διάκονος Σταύρος Μάρθας.
Το ιερό αναλόγιο πλαισίωσαν ο κ.Σπυριδων Ζαΐρης, ο κ.Ποσειδων Ζαΐρης και κ.Χαράλαμπος Ζαχαρίου όπου και απέδωσαν με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τους ιερούς ύμνους.
Συμμετείχε πλήθος πιστών απ' το Βαθύ αλλά και απ' την Πόθια τηρώντας ευλαβικά τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κα.Ρένα Μαγκάκη, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κα.Αικατερίνη Εμμανουήλ, κι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Μικές Ρήγας.
Μετά το πέρας του Εσπερινού προσφέρθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες
Ευχόμαστε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και εορτάζοντες με υγεία!


Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

Προσαρμοσμένη αναζήτηση