21 Σεπτεμβρίου 2024 | 15:39

Μαύρος Γιώργος: O Πλατύ Γιαλός, ο Μελιτσάχας, ο Άγιος Στέφανος κλπ, έχουν "κουραστεί" από τις πολλές αυτοψίες και τις πολλές φωτογραφίες... αποτέλεσμα περιμένουν

Δημοσιεύτηκε 10:50 - 03/02/2022 Μαύρος Γιώργος: O Πλατύ Γιαλός, ο Μελιτσάχας, ο Άγιος Στέφανος κλπ,  έχουν "κουραστεί" από τις πολλές αυτοψίες και τις πολλές φωτογραφίες... αποτέλεσμα περιμένουν

Κάλυμνος, 03/02/2022

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Μετά την χθεσινή  επίσκεψη του δημάρχου στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού και την επιθεώρηση του δρόμου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Έχουν «κουραστεί»  περιοχές  όπως αυτή από τις επιθεωρήσεις, τις ασκήσεις επί χάρτου και από τις μεγαλοστομίες των τελευταίων 10 τουλάχιστον ετών.
Το πρόβλημα του δρόμου στον Πλατύ Γιαλό υφίσταται από την δεκαετία 2000-2010, έχουν περάσει τρείς δημοτικές αρχές και ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα. Η σημερινή δημοτική αρχή μάλιστα είναι δεύτερη φορά που καλείται να το αντιμετωπίσει. 

Περιοχές όπως του Πλατύ Γιαλού, του λιμανιού του Μελιτσάχα, του Εμπορειού, του Αγίου Στεφάνου και πολλών άλλων έχουν κουραστεί από τις επισκέψεις αρχών που επιθεωρούν και παρακολουθούν μόνο.


Για ποια αξιοπιστία της πολιτικής μιλάμε;

Για ποια αποτελεσματικότητα μιλάμε;

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών πόσο να αντέξουν;

Θα πρέπει να συμβεί ατύχημα για να τρέξετε;


  

                                                                                                     για την παράταξη
                                                                                      
                                                                                           Ο επικεφαλής 
ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση