21 Σεπτεμβρίου 2024 | 18:40

Τρία μόνιτορ για μονάδα εντατικής νοσηλείας Έναν δωδεκακάναλο καρδιογράφο Τέσσερις αναπηρικές καρέκλες Μάσκες υψηλής προστασίας από την Ένωση Καλυμνίων Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον ΙΣΕΚ

Δημοσιεύτηκε 11:32 - 26/01/2022 Τρία μόνιτορ για μονάδα εντατικής νοσηλείας Έναν δωδεκακάναλο καρδιογράφο Τέσσερις αναπηρικές καρέκλες Μάσκες υψηλής προστασίας από την Ένωση Καλυμνίων Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον ΙΣΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   Η Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Νέας Υόρκης κ. Ευδοκία Κουλλιά κατόπιν συνεργασίας που είχε με τον Ιατρικό Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου και μετά από πρόταση μας ούτως ώστε να εξοπλιστεί περαιτέρω η μονάδα covid του νοσοκομείου Καλύμνου, παρέδωσε χθες στη Διοίκηση  τον παρακάτω εξοπλισμό που της εισηγηθήκαμε: 

Τρία μόνιτορ για μονάδα εντατικής νοσηλείας
Έναν δωδεκακάναλο καρδιογράφο
Τέσσερις αναπηρικές καρέκλες
Μάσκες υψηλής προστασίας

 

    Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου «Σκεύος Ζερβός» ευχαριστεί την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλυμνίων Ν. Υόρκης για τη συμβολή τους στη βελτίωση των υποδομών της μονάδας covid του νοσοκομείου μας.

   Επίσης ευχαριστούμε όλες τις Καλυμνιές και τους Καλύμνιους της διασποράς που σε καθημερινή βάση στηρίζουν το νοσοκομείο Καλύμνου, την Κάλυμνο και την πατρίδα μας.

 

 

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ

                     ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ

 

 

                 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση