21 Σεπτεμβρίου 2024 | 18:37

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Για ζητήματα επικαιρότητας μίλησε ο Σεβ Μητροπολίτης Λέρου , Καλύμνου και Αστυπαλαίας κκ Παίσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Δημοσιεύτηκε 20:32 - 23/01/2022 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Για ζητήματα επικαιρότητας μίλησε ο Σεβ Μητροπολίτης Λέρου , Καλύμνου και Αστυπαλαίας κκ Παίσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Έχω τα νησιά Λέρο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, γίνεται ένας αγώνας πάντοτε. Προσπαθούμε ιδίως τον καιρό αυτόν να έρθουμε πιο κοντά στον κόσμο, να δίνουμε κάποιες συμβουλές ούτως ώστε η πανδημία που δυστυχώς πέρασε στον κόσμο όλο να είναι πιο ήρεμη στα νησιά μας.

Βέβαια υπάρχουν διάφορες άλλες γνώμες, καθένας που είχε ένα πρόβλημα στην αρχή κάπως έχει ηρεμήσει, κυρίως στη Λέρο. Η Αστυπάλαια δεν έχει κανένα πρόβλημα ως προς την πανδημία.

Πρέπει να εργαστούμε για τα νησιά εδώ, η παρουσία του Επισκόπου πρέπει να είναι καθημερινή για να αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα που υπάρχει.

Το θέμα είναι όμως να βλέπει κανείς την αλήθεια. Δυστυχώς αυτοί οι αρνητές δεν βλέπουν την αλήθεια. Δεν βλέπουν τον θάνατο που κάθε μέρα είναι μπροστά μας και σωστά το Κράτος επιβάλει τιμωρίες δικαστικές κλπ.

Όπως λένε οι πατέρες μας η Πίστη δεν χάνεται, χάνεται ο άνθρωπος δυστυχώς.

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι χάνονται οι άνθρωποι. Εγώ που σας μιλάω έχω μπει στο νοσοκομείο δώδεκα μέρες, πέρασα τον Κορονοιό, όχι πολύ βαριά, κάνω τη θεραπεία μου έχω κάνει και τα τρία εμβόλια μου, κάθε εβδομάδα κάνω τα τεστ, έτσι πρέπει και όλοι μου λένε μπράβο Δεσπότη μου.

Για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα θέλει προσοχή και προσευχή. Ο Θεός στένει προβλήματα γιατί ξεφύγαμε από τον Θεό.

Μην ακούμε τους Παπάδες να ακούμε τους επιστήμονες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση