22 Σεπτεμβρίου 2024 | 01:56

Δελτίο τύπου του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Καλύμνου «Tο Βουβάλειο» για διακίνηση βίντεο - Απάντηση από Καλύμνιο επιχειρηματία που θεωρεί οτι θίγεται

Δημοσιεύτηκε 19:36 - 07/01/2022 Δελτίο τύπου του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Καλύμνου «Tο Βουβάλειο» για διακίνηση βίντεο - Απάντηση από Καλύμνιο επιχειρηματία που θεωρεί οτι θίγεται

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

   Το Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Καλύμνου «Tο Βουβάλειο» συγκλήθηκε εκτάκτως με αφορμή τη διακίνηση βίντεο, από συμπατριώτισσά μας, φερόμενη ως «Θεματοφύλακα» του άρθρου 120 του Συντάγματος.

   Το βίντεο περιλαμβάνει σωρεία αναληθών, ψευδών και συκοφαντικών στοιχείων, σχετικά με την παροχή και χρήση ιατρικού οξυγόνου στο Νοσοκομείο μας, στοιχείων τα οποία υποστηρίζονται από τοπικό επιχειρηματία, ο οποίος μολονότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας  υπήρξε προμηθευτής του Νοσοκομείου, μετά την εγκατάσταση νέας γεννήτριας και την αυτάρκεια του Νοσοκομείου σε οξυγόνο, επέλεξε το δρόμο της συμπόρευσης με τους αρνητές. 

   Η προσπάθεια της συγκεκριμένης ομάδας των «Θεματοφυλάκων»  να απαξιώσει το νοσηλευτικό μας ίδρυμα,  να ενσπείρει αμφιβολίες στους συμπατριώτες μας και να παρέμβει  στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη τη φάση της έξαρσης της πανδημίας,  η οποία μέχρι τώρα έμεινε ατιμώρητη,  δεν είναι πλέον ανεκτή.

   Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης αυτής έχουν ήδη διαβιβαστεί, τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όσο και στις διωκτικές αρχές.

    Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δε θα επιτρέψει σε κανένα, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, το οποίο περιέθαλψε εκατοντάδες ανθρώπους στη μονάδα covid-19 με απόλυτη επιτυχία και θα κάνει ό,τι απαιτείται, ώστε οι λειτουργοί της υγείας να μπορούν να ασκούν απερίσπαστοι τα καθήκοντά τους. 

   Ως εδώ!

 

Απάντηση Κωνσταντίνου Μέλια, κατοίκου Καλύμνου, επιχειρηματία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            Η/μ/νια: 05/01/2022

 

Την 30-12-2021 αναρτήθηκε στα ενημερωτικά site της Καλύμνου, δελτίο τύπου του Δ.Σ. του Γενικού Νοσκομείου- Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» το οποίο αφού πρώτα χωρίς να με κατονομάζει για ευνόητους λόγους, ουσιαστικά με «φωτογραφίζει» ως «τοπικό επιχειρηματία ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε προμηθευτής του Νοσοκομείου..» δεδομένου ότι στο νησί της Καλύμνου δεν υπάρχει άλλος επιχειρηματίας που εμπορεύεται ιατρικά αέρια εν τέλει  καταλήγει στο αυθαίρετο και άκρως συκοφαντικό για μένα συμπέρασμα ότι συμπορεύομαι με τους αρνητές (των εμβολίων)

Σχετικά με το δελτίο τύπου αυτό αισθάνομαι την ανάγκη προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια να  δηλώσω τα εξής

Α) Δεν  είχα, δεν έχω, ούτε θέλω να έχω οιαδήποτε συμμετοχή  και δεν είμαι συνοδοιπόρος οργανώσεων τύπου «ΑΡΝΗΤΕΣ» ή  «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» ή οτιδήποτε άλλου σχετικού.

Β) Το Γ.Ν.Καλύμνου έχει σύμβαση προμήθειας και μεταφοράς ιατρικού οξυγόνου από τον Μάιο του 2021 με εταιρεία των Αθηνών. Η εταιρεία μου είχε απανωτές συμβάσεις προμήθειας και μεταφοράς ιατρικού οξυγόνου με τον Δήμο Καλύμνου με τόπο παράδοσης και παραλαβής το Γ.Ν.Καλύμνου για να μην μείνει η Κάλυμνος από οξυγόνο. 

Γ) Τα όσα δήλωσα σε βίντεο που διακινείται –χωρίς δική μου πρωτοβουλία- στην ευρύτερη περιοχή και το οποίο επικαλείται το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, είναι ακριβώς όσα περιέχονται σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα την  17-2-2016, δηλαδή σε χρόνο που δεν υπήρχε ούτε πανδημία, ούτε εμβόλια, ούτε αρνητές, που κοινοποιήθηκε και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τα οποία είναι απολύτως ιατρικά εμπεριστατωμένα. Την μηνυτήρια αυτή αναφορά, που λιμνάζει στα γραφεία της Εισαγγελίας Κω, θέτω στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου.

Δ)  Γνωρίζει το Δ.Σ. του Νοσοκομείου αν η επικαλούμενη γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου διαθέτει πιστοποιητικό του ΕΟΦ και αν παράγει ιατρικό οξυγόνο απλώς οξυγόνο επικίνδυνο για την υγεία όσων το εισπνέουν;

Ε) Δεν νομιμοποιείται το ΔΣ του Νοσοκομείου να κουνά το δάκτυλο, να απειλεί με προσφυγές στην Δικαιοσύνη κλπ και να χρησιμοποιεί φράσεις όπως το «Ως εδώ», τη στιγμή που το Νοσοκομείο μου οφείλει ποσά χιλιάδων ευρω από παρελθόντων ετών, προμήθειες μου σ’ αυτό, εκκρεμούν εις βάρος του διαταγές πληρωμής και αγωγές και επιδιώκει να μην με πληρώσει χρησιμοποιώντας διάφορα νομικά τερτίπια και κατασκευάζοντας ευφάνταστα σενάρια περί δήθεν διαπράξεως εκ μέρους μου ποινικά αξιόποινων πράξεων για τα οποία έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

ΣΤ) Έχω ήδη αναθέσει στο νομικό μου επιτελείο να επεξεργαστεί το επίμαχο δελτίο τύπου και να καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την διάπραξη εις βάρος μου, του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφημήσεως και αγωγή για αποκατάσταση της ζημίας που έχω υποστεί από την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Τελειώνοντας θέλω να σας πληροφορήσω ότι από την 01/01/2022 η εταιρεία μου είναι σε αναστολή για να μπορέσω να αντιμετωπίσω την λάσπη και τα ψέματα που εκτόξευσαν κάποιοι κρυπτόμενοι πίσω από καρέκλες. Ότι μπορούσα να κάνω για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,την τεχνική υπηρεσία του Γ.Ν.Καλύμνου,τον Δήμο Καλύμνου,την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,τον Ιατρικό σύλλογο επαρχίας Καλύμνου και την πρωτοφανή και απανταχού στήριξη των Καλύμνιων της επικράτειας και της διασποράς το έπραξα με όλες τις δυνατότητες που είχα.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας.

 

                   

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση