22 Σεπτεμβρίου 2024 | 04:48

Eυχαριστήρια επιστολή προς τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου από την οικογένεια Καραβοκυρού

Δημοσιεύτηκε 11:54 - 22/12/2021 Eυχαριστήρια επιστολή προς τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου από την οικογένεια Καραβοκυρού

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλη τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου, σε όλο το ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς επίσης και στο ΕΚΑΒ.

Στις 18 Δεκεμβρίου και περίπου στις 23:00, μέλος της οικογένειάς μας υπέστη οξύ έμφραγμα.

Μέσα σε μια στιγμή, η μοναδική ελπίδα για όλους μας, στράφηκε στο βλέμμα σας, στα χέρια σας και στην ψυχική σας δύναμη.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για όλα όσα κάνατε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όλοι σας ήσασταν άψογοι σε συμπεριφορά και η προσπάθειά σας ήταν υπεράνθρωπη και ανεκτίμητη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καρδιολόγο κ. Τσετίν Μαντατζή για την ευγενέστατη, ήρεμη, ψύχραιμη, προσεχτική, αλλά πάνω από όλα ουσιαστική αντιμετώπιση του ασθενούς, σε κάθε στάδιο της πορείας της υγείας του, καθώς και στην άψογη διεκπεραίωση της διαδικασίας αεροδιακομιδής του. Συγχαρητήρια επίσης για την άριστη συνεργασία που είχε ο συγκεκριμένος γιατρός με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κ. Αικατερίνη Εμμανουήλ, η οποία με την καλή οργάνωση και τις ενέργειες που έκανε, συνέβαλε στην κατάλληλη αντιμετώπιση και ασφαλή μεταφορά του περιστατικού σε άλλο  Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνατε. Αποδείξατε ότι υπάρχουν Ήρωες, υπάρχουν Άγγελοι, υπάρχουν Άνθρωποι. Είστε παράδειγμα προς μίμηση όλοι σας.

Σίγουρα μια επιστολή δεν είναι αρκετή να περιγράψει τα συναισθήματά μας για όλους εσάς, είναι όμως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας απέναντί σας.

Ευχόμαστε να σας έχει ο Θεός πάντα καλά, εσάς και τις οικογένειές σας!!!

 

Με ειλικρινή αγάπη και εκτίμηση

Οικογένεια Καραβοκυρού

Προσαρμοσμένη αναζήτηση