22 Σεπτεμβρίου 2024 | 05:07

Survivor 2022: Δύο Ροδίτες στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι!

Δημοσιεύτηκε 11:17 - 21/12/2021 Survivor 2022: Δύο Ροδίτες στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι!

Σε συναγερμό βρίσκονταν από την προηγούμενη εβδομάδα τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι ρεπόρτερ των πρωινών εκπομπών για την αναχώρηση των παικτών του «Survivor 2022» για Άγιο Δομίνικο.
Ξεκίνησε χθες η πρώτη αποστολή των πρώτων παικτών και πέραν του Ροδίτη τραγουδιστή «Βαλάντη» πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι θα συμμετέχει και γόνος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών της Ρόδου, που δραστηριοποιείται επί σειράν ετών στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου.
Χθες στις 4 παρά 10 εμφανίστηκαν στην πύλη αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Αθήνας τα γνωστά μαύρα βαν της Ατζούν Μίντια τα οποία μετέφεραν παίκτες, δημοσιογράφους και ανθρώπους της παραγωγής με προορισμό το νησί της Καραϊβικής.
Αφού κατέβασαν τις αποσκευές, οι παίκτες αποβιβάστηκαν από τα αυτοκίνητα περίπου στις 5 παρά τέταρτο και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και καλυμμένα τα πρόσωπά τους στο εσωτερικό του κτηρίου.
Ολοι οι παίκτες μπαίνοντας στο στούντιο για την εγγραφή του τρέιλερ, φορούσαν σκούφο, μάσκα και γυαλιά για να μην αναγνωριστούν, ενώ υπήρξε γκρίνια από κάποιους διάσημους για την ταλαιπωρία που πέρασαν.
Οι παίκτες δεσμεύονται για όλη την -οκτάμηνη- διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μπορούν να αποχωρήσουν παρά μόνο για λόγους υγείας.
Oι διάσημοι που συμμετέχουν είναι οι εξής: Γιάννης Χατζηγεωργίου, Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Σπανού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Απόστολος Ρουβάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αθηνά Ευμορφιάδη, Γιώργος Πιλίδης.
Τα ονόματα των μαχητών που ανακοινώθηκαν είναι: Σάββας Κάλφας, Σπύρος Μαρτίκας, Θωμάς Δημουλάς, Πελαγία Καζολέα, Γιάννης Φούρναρης, Γιάννης Αεράκης και Χριστίνα Καλογεροπούλου.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση