22 Σεπτεμβρίου 2024 | 22:21

Νέα Κάλυμνος: Ένας Δήμαρχος …από τα παλιά.

Δημοσιεύτηκε 10:09 - 27/09/2021 Νέα Κάλυμνος: Ένας Δήμαρχος …από τα παλιά.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας Δήμαρχος …από τα παλιά.

Σε…διάγγελμα του στο face book της παράταξης του ο Δήμαρχος κος Διακομιχάλης  κατηγορεί τον τέως Δήμαρχο κ. Γαλουζή και τις αντιπολιτεύσεις για τακτικισμούς  σε ένα θέμα μείζονος σημασίας ,όπως υποστηρίζει. Το θέμα είχε ως εξής: «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου στη ΔΕΥΑ Καλύμνου για την εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης».

Αυτό λοιπόν το σημαντικό θέμα ήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένη Πέμπτης 23/09/2021  χωρίς να έχει κατατεθεί κάποιο πρωτογενές αίτημα από τη ΔΕΥΑΚ, διαδικασία απαραίτητη για τη νομιμότητα της απόφασης . Και είχε την απαίτηση ο κος Διακομιχάλης να ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο την παραχώρηση χώρου στη ΔΕΥΑΚ χωρίς να υπάρχει αίτημα της ΔΕΥΑΚ. Αν τώρα αυτό θυμίζει κάτι …σας βοηθούμε : ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ περασμένης περιόδου, εξαιτίας των οποίων σύμβουλοι της περιόδου εκείνης ,που ψήφισαν χωρίς πρωτογενή αιτήματα, τραβιούνται στα δικαστήρια .

Τελικά υιοθετήθηκε η πρόταση της παράταξης μας για αναβολή του θέματος και επαναφορά του μαζί με το αίτημα της ΔΕΥΑΚ και ό,τι άλλο απαιτείται για την ομαλή πορεία του θέματος.

Ο εμπειρότερος όλων των δημάρχων και των επικεφαλής αποδεικνύεται ο πλέον άσχετος. Όχι μόνο αγνοεί τις διαδικασίες αλλά προσβάλλει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους για να καλύψει την ασχετοσύνη του. Η πολιτική συμπεριφορά του επιβεβαιώνει ότι ο κος Διακομιχάλης είναι  ο μοιραίος άνθρωπος του νησιού μας. Κι αυτό την ώρα που όλα τα υπόλοιπα νησιά βαδίζουν με γρήγορους ρυθμούς προς την ανάπτυξη .  

 

 

Για την παράταξη

Ο Επικεφαλής

Ιωάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση