23 Σεπτεμβρίου 2024 | 00:16

Κάτι όμορφο γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Κάλυμνο

Δημοσιεύτηκε 16:10 - 24/09/2021 Κάτι όμορφο γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Κάλυμνο
Το Kalymnos Delivery, μία νέα εφαρμογή online delivery καθαρά τοπικού χαρακτήρα, φτιαγμένη αποκλειστικά για λειτουργία στην Κάλυμνο, εμφανίστηκε από το πουθενά και κατάφερε να μας κάνει όλους να το συζητάμε...
 
Έφτασε ήδη στην 7η θέση κατάταξης του APP STORE στην Ελλάδα!
 
Ο κόσμος φαίνεται πως την αγκάλιασε μιας και μέσα σε ελάχιστες ώρες η εφαρμογή της Καλύμνου, αναρριχήθηκε στην 7η θέση κατάταξης στο APPSTORE της APPLE για εφαρμογές του είδους, αφήνοντας πίσω ένα σωρό εφαρμογές γνωστών αλυσίδων εστίασης & supermarket.
 
 
Είναι εντυπωσιακό το πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε την προσπάθεια που βάζει την Κάλυμνο σε ένα κλειστό club νησιών/πόλεων με δική τους τοπική εφαρμογή για Online Delivery. Παρόμοια δυναμική παρουσιάζει και στο PLAYSTORE της Google όπου εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 20ή θέση... και όλο ανεβαίνει!
 
Τα social media γέμισαν με αναρτήσεις στήριξης για το Kalymnos Delivery που φαίνεται αρκετά υποσχόμενο μιας και έχει ήδη συγκεντρώσει τα πιο γνωστά καταστήματα του νησιού, με νέα να προστίθενται καθημερινά.
 
Αρκετοί έτρεξαν να το στηρίξουν με αναρτήσεις, ενώ δεν έλειψαν και ευρηματικά story που έφτασαν στο σημείο ακόμη και να αφαιρέσουν γνωστή αθηναϊκή εφαρμογή, κρατώντας πλέον μόνο το Kalymnos Delivery στο κινητό τους
 
 
Μας συστήθηκε με σλόγκαν "ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ" ...  
 
Kαι εμείς το κάναμε ήδη! Παραγγείλαμε τον πρώτο μας καφέ μέσα από το APP και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως είναι πανεύκολο!
 
 
Το Kalymnos Delivery δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις γνωστές αθηναϊκές εφαρμογές. Αντιθέτως θα βρεις πολλά περισσότερα καταστήματα, προσφορές & ένα σύστημα επιβράβευσης με δωρεάν κουπόνια για τις παραγγελίες σου.
 
 
 
Εμείς το λατρέψαμε! Εσύ; Mπες στο www.kalymnosdelivery.gr και δοκίμασε το!
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση