23 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:24

Μαύρος στην πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΙ: «Η Καλυμνος έχει καταφέρει να γίνει πατρίδα για πολύ κόσμο. Ο βράχος αυτός που μας μεγάλωσε μας έχει μάθει να παλεύουμε συνεχώς. Ότι είναι να πετύχουμε θα το πετύχουμε με κόπο… και το έχουμε πετύχει

Δημοσιεύτηκε 10:01 - 27/08/2021 Μαύρος στην πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΙ:  «Η Καλυμνος έχει καταφέρει να γίνει πατρίδα για πολύ κόσμο. Ο βράχος αυτός που μας μεγάλωσε μας έχει μάθει να παλεύουμε συνεχώς. Ότι είναι να πετύχουμε θα το πετύχουμε με κόπο… και το έχουμε πετύχει

Μέσα σε λίγα λεπτά σύνδεσης με την Κάλυμνο, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, “Πρωινή Ενημέρωση” είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγευτικό τοπίο της Τελένδου, που τους μάγεψε στην κυριολεξία και να μεταδώσουν στους τηλεθεατές τους σημαντικές πληροφορίες για την Κάλυμνο, από την σύντομη περιγραφή του Γιώργου Μαύρου.

“Καλημέρα από την όμορφη Κάλυμνο”, ήταν οι τίτλοι που “έτρεχαν” στην οθόνη κατά την διάρκεια της σύνδεσης, ενώ ο Γιώργος Μαύρος, μίλησε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καλύμνου, με έμφαση στην φιλοξενεία των Καλυμνίων.

Ο Γ. Μαύρος, μιλώντας για το νησί, έδωσε πολύ επιτυχημένα το “στίγμα” της Καλύμνου και τόνισε: «Η Καλυμνος έχει καταφέρει να γινει πατρίδα για πολύ κόσμο. Ο βράχος αυτός που μας μεγάλωσε μας έχει μάθει να παλεύουμε συνεχώς. Ότι είναι να πετύχουμε θα το πετύχουμε με κόπο… και το έχουμε πετύχει και επιβιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης μας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση