23 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:21

Από τύχη δεν έγινε ατύχημα από την πτώση μεγάλου κλαδιού σε πρατήριο καυσίμων στα Πηγάδια

Δημοσιεύτηκε 11:29 - 20/08/2021 Από τύχη δεν έγινε ατύχημα από την πτώση μεγάλου κλαδιού σε πρατήριο καυσίμων στα Πηγάδια

Στην κυριολεξία «Άγιο» είχε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Πηγάδια, όταν ένα τεράστιο κλαδί αποκόπηκε από δέντρο στην πρόσοψη του καταστήματός του, που βρίσκεται επί του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου,  και τόσο εκείνος όσο και οι συχνά διερχόμενοι, δεν βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ένας πολύ δυνατός θόρυβος, τρομοκράτησε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Πηγάδια, που τελικά οφείλονταν στην πτώση ενός κλαδιού, περίπου 5 μέτρων μήκους και αρκετών δεκάδων κιλών βάρους, που αποκόπηκε από το δέντρο και αφού έπεσε στο σκέπαστρο που βρίσκονται οι αντλίες των καυσίμων, στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, στο σημείο όπου σταθμεύουν τα οχήματα και φυσικά τα εξυπηρετεί ο πρατηριούχος.

Μόνο από τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα ή τραυματισμός από το γεγονός, ενώ να σημειωθεί πως επικρατούσε άπνοια τη στιγμή εκείνη και πιθανόν η ξηρασία να ευθύνεται για την αποκοπή του κλαδιού από τον ευκάλυπτο, ο οποίος ανήκει στην δεντροστοιχία του Επαρχιακού Δικτύου από Χώρα προς Πάνορμο.

Και στις δύο πλευρές του οδικού δικτύου υπάρχουν δεντροστοιχίες με πολλά και μεγάλα δέντρα, που αρκετά  παρουσιάζουν προβλήματα παρόμοια (σχετική φώτο που ακολουθεί), καθώς πολλά κλαδιά γέρνουν επικίνδυνα, σε ένα δρόμο που είναι πολυσύχναστος, ειδικά αυτή την περίοδο, ενώ να σημειωθεί πως πέρσι τον Ιούλιο είχε γίνει επιχείρηση συντήρησης – κλάδεμα  από το Επαρχείο Π.Ε. Καλύμνου

palmoskalymnou.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση