23 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:23

Δελτίο τύπου παράταξης Μαστροκούκου- «Αθλητισμός στο γύψο»

Δημοσιεύτηκε 11:24 - 20/08/2021 Δελτίο τύπου παράταξης Μαστροκούκου- «Αθλητισμός στο γύψο»

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ            ΚΑΛΥΜΝΟΣ 20/08/2021


«Αθλητισμός στο γύψο»


Η αγορά οικοπεδικού χώρου κάτω από το γήπεδο , για την δημιουργία σύγχρονου κλειστού γηπέδου Καλαθοσφαίρισης και γενικότερης επέκτασης των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι αίτημα της κοινωνίας και των σύγχρονων αναγκών  .
Ο δήμαρχος, για τους δικούς του μοναδικούς λόγους σκοπιμότητας, κατάφερε και  αυτό το ζήτημα να το δυναμιτίσει και να διχάσει τους πάντες.
Το θέμα εισήχθη προς συζήτηση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο στις 19/08/2021, με τον τίτλο «Λήψη απόφασης σκοπιμότητας για την απαλλοτρίωση οικοπέδου όμορου του δημοτικού γυμναστηρίου στη θέση «ΚΑΜΑΡΕΣ», ιδιοκτησίας κ. Γεωργίου Χούλλη».
Ακολούθησε ένα απίστευτο αλαλούμ από τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή, με σωρεία αντιφατικών και αντικρουόμενων προτάσεων, χωρίς μέση κι άκρη, χωρίς να ξέρουν τι εισηγούνται, τι θέλουν, πρόχειρα , ανοργάνωτα και ανεύθυνα. Προσφιλής μέθοδος της δημοτικής αρχής, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αδιέξοδα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα . 
Οι αντιπολιτεύσεις, οριοθετώντας την συζήτηση, κατέθεσαν πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Η δημοτική αρχή βρέθηκε σε δυσμενή θέση και ως δια μαγείας και εντελώς συμπωματικά σώζεται από ένα εστιασμένο « ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ της τηλεδιάσκεψης», για να επανέλθουν μετά από λίγο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα , χωρίς συνέχεια του θέματος και χωρίς η δημοτική αρχή να καταθέσει τελικά την πρόταση της προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το αντικείμενο του θέματος.
Οδηγήσαμε τον δήμαρχο να φέρει εντός δεκαπέντε ημερών έκθεση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, για την απαιτούμενη και αναγκαία έκταση χώρου , ούτως ώστε να καλύπτει τις ανάγκες, για την επέκταση αθλητικών εγκαταστάσεων ,να καλύπτει  την ανάγκη ανοικοδόμησης σύγχρονου γηπέδου  καλαθοσφαίρισης και την εξασφάλιση του απαραίτητου χώρου, για την κάλυψη των αναγκών στίβου και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης
Μαστροκούκος Γιάννης , Λελέκης Μιχάλης, Κάτρη Αναστασία, Μακρυνάκης Κώστας, Κάτρης Μιχάλης, Καμπουράκης Μιχάλης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση