23 Σεπτεμβρίου 2024 | 14:22

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος πραγματοποιήθηκε το 3on3 τουρνουά μπάσκετ στην Πάτμο (φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε 08:45 - 13/07/2021 Με μεγάλη επιτυχία και φέτος πραγματοποιήθηκε το 3on3 τουρνουά μπάσκετ στην Πάτμο (φωτογραφίες)

 Στις 7-11 Ιουλίου διεξήχθη στο ωραίο νησί της Πάτμου το 7ο τουρνουά 3on3, διοργάνωση του ΑΣ ΞΑΝΘΟΥ και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πάτμου. Όπως κάθε χρόνο συμμετείχε μεγάλος αριθμός ομάδων από τα Δωδεκάνησα και από άλλους Δήμους της χώρας.
Οι αποστολές απόλαυσαν και πάλι την διοργάνωση η οποία έχει γίνει θεσμός πια στο νησί και έζησαν μοναδικές στιγμές, καθώς είχαμε δυνατά παιχνίδια και απολαύσαμε ωραίες στιγμές στον αγωνιστικό χώρο.
Το νησί της Καλύμνου συμμετείχε με τις ομάδες της Ε.Α.ΚΑ και του CBA. Στο παιδικό η ομάδα της Ε.Α.ΚΑ, οι OUTSIDERS, με τους Μιχάλη Αλαχούζο, Γιώργο Μουσσά, Ηλία Χαντζάρα και Σταύρο Χαντζάρα πήραν την πρώτη θέση. Η ομάδα των Κορασίδων της Ε.Α.ΚΑ με τις Μαρία Μαύρου, Σταυρούλα Μαύρου και Ειρήνη Τυρίκου πήραν την δεύτερη θέση.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους χορηγούς και στους συμμετέχοντες. Τέτοιες διοργανώσεις ανεβάζουν το άθλημα και ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση