23 Σεπτεμβρίου 2024 | 16:19

Ευχαριστήριο Αντρέα Έλληνα μετά την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε 10:22 - 05/07/2021 Ευχαριστήριο Αντρέα Έλληνα μετά την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Πανελλήνιο πρωτάθλημα 3-4 Ιουλίου Θεσσαλονίκη


•Πρωταθλητής Ελλάδος στα 3.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια .

Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα και η χαρά απεριόριστη . Μέσα από μια δύσκολη χρόνια για εμένα κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου με μεγάλη επιτυχία .
Ευχαριστώ τον θεό που με βοήθησε μέσα σε μια δύσκολη χρόνια να ανταπεξέλθω μετά από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου .
• Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον σύλλογο μου ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 όπου μου δίνει την ευκαιρία να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα και τον πρόεδρο της ομάδας μου κ. Ρούσσο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό μου , προβληματίζεται μαζί μου και κάνει τα πάντα να με βλέπει χαρούμενο .
• Ευχαριστώ τον προπονητή μου κ. Νικόλα Κορφιά, διότι είναι ο άνθρωπος που οφείλεται σε ότι έχω πετύχει μέχρι στιγμής . Είναι ο άνθρωπος που με τις γνώσεις του και την εμπειρία του δείχνει ότι μπορεί να με κάνει να αγγίξω το όνειρο . Κάθε χρόνο προσπαθεί όλο και περισσότερο για εμένα και το πιο δυνατό αποτέλεσμα . Του είμαι ευγνώμων για όσα έχω καταφέρει και όσα μου έχει προσφέρει σαν άνθρωπος . Οφείλω με την σειρά μου καθημερινά να τον βγάζω ασπροπρόσωπο σε καθε βήμα της ζωής μου !

 Χάρη σ'αυτόν τον ΜΕΓΆΛΟ προπονητή αλλά και πάνω από όλα άνθρωπο κατάφερα να πετύχω αυτόν τον στόχο μου! Του αφιερώνω την χθεσινή νίκη μου!!!

Γιατί την αξίζει και του ανήκει 


• Το μετάλλιο αυτό είναι αφιερωμένο στον ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ !!! Θα ήθελα τόσο πολύ να βρίσκεται εκεί να του δώσω το χέρι . Δυστυχώς έλειπε … Αλλά βρέθηκα για μια στιγμή δίπλα του και έκανα αυτο που έπρεπε !!!
• Καλή συνέχεια σε όλους . Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!


* Υ.Γ ακόμη δεν έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό …
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση