23 Σεπτεμβρίου 2024 | 18:27

Η Ειρήνη πάλεψε 2 μήνες στην εντατική και βγήκε νικήτρια

Δημοσιεύτηκε 14:12 - 01/07/2021 Η Ειρήνη πάλεψε 2 μήνες στην εντατική και βγήκε νικήτρια

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια με την υγεία 39χρονης συμπατριώτισσάς μας, που σήμερα επέστρεψε κοντά στην  οικογένειά της, μετά από δύο μήνες που έδινε τη μάχη με τον covid-19, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Σάμου.

Μια είδηση που γέμισε χαρά και αισιοδοξία όλη την Κάλυμνο, καθώς σήμερα επέστρεψε στο νησί η 39χρονη που είχε διακομισθεί διασωληνωμένη με σκάφος του Λιμενικού στις 30 Απριλίου,  από την μονάδα covid του Νοσοκομείου Καλύμνου, στην ΜΕΘ της Σάμου, όπου νοσηλεύονταν μέχρι τις 4 Ιουνίου, οπότε και μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική και σήμερα επιτέλους βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους, που έζησαν μαζί της επί δύο μήνες όλο αυτό το δράμα.

Είναι μια είδηση με ιδιαίτερη βαρύτητα για την Κάλυμνο, που πλήρωσε με «βαρύ τίμημα» την έξαρση της πανδημίας, καθώς η επιστροφή της νεαρής γυναίκας στο νησί, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, αφού είναι η πρώτη που επιστρέφει υγιής μετά από διακομιδή εκτός Καλύμνου και αποτελεί το παράδειγμα πως ο θανατηφόρος ιός μπορεί να νικηθεί.

Η οικογένεια της 39χρονης συμπατριώτισσάς μας, θέλει μέσα από την σελίδα να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και ειδικότερα το Λιμενάρχη Καλύμνου για τις άμεσες ενέργειές, ώστε να μεταφερθεί με σκάφος του Λιμενικού στη Σάμο.

Να ευχηθούμε στην συμπατριώτισσά μας αλλά και στην οικογένειά της να είναι όλοι καλά και να μείνει ως μια σκληρή ανάμνηση η περιπέτεια που έζησαν, τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι και να έχει μια ταχεία και ολοκληρωτική ανάρρωση.

(φώτο Μανόλης Μέρης)

palmostiskalymnou.blogspot.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση