23 Σεπτεμβρίου 2024 | 18:34

Μαστροκούκος: Η διαχείριση του τίποτα από Διακομιχάλη-Γαλουζή- Μπούκη

Δημοσιεύτηκε 11:01 - 29/06/2021 Μαστροκούκος: Η διαχείριση του τίποτα από Διακομιχάλη-Γαλουζή- Μπούκη

Η διαχείριση του τίποτα

Οι Δήμαρχοι γειτονικών νησιών, έχουν κάνει αναπτυξιακά άλματα, προς όφελος των κοινωνιών τους.

Οι δήμαρχοι της Καλύμνου, τέως και νυν ,  στις δημόσιες  εμφανίσεις τους και στα Δελτία Τύπου, σφάζονται μεταξύ τους, για το τίνος είναι το τάδε ή το δείνα έργο. Σφάζονται για το ποιος το σκέφτηκε πρώτος , σε ποιανού θητεία έγινε η μελέτη, ποιος είναι σοφότερος, σπουδαιότερος….. και η αναποτελεσματικότητα καλά κρατεί.

Κύριοι ,τα τελευταία δέκα χρόνια, από το 2011 έως και σήμερα, εναλλάσσεστε στην εξουσία του δήμου. Αυτά τα δέκα χρόνια, κατά κοινή ομολογία,  πήγαν στον αέρα, έφυγαν  τζάμπα!! Δεν έγινε τίποτα ουσιαστικό στο νησί!!  Αυτά δεν τα λέει μόνο ο κόσμος , τα λέτε και οι ίδιοι!!!  Τα εκτοξεύει ο ένας κατά του άλλου!! Τα ακούμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ή σε κάθε δημόσια αντιπαράθεση, όταν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας.

Μετά τις εκλογές του 2019, κυβερνάτε την Κάλυμνο  τρεις συνεργαζόμενες  Παρατάξεις(Διακομιχάλη,  Γαλουζή,  Μπούκη). Και οι τρεις έχετε την ίδια ευθύνη, και για τα καλά και για τα κακά αυτού του τόπου, ο καθ΄ ένας στο μερίδιο που του αναλογεί.

Αντί να θορυβείτε και να δυσφημείτε το νησί μας εκτοξεύοντας κατηγορίες ο ένας δήμαρχος κατά του άλλου

Αντί να διαχέετε δια του προφορικού και γραπτού  λόγου, λανθάνοντα μηνύματα , που παραπέμπουν σε εγκεφαλική ανικανότητα ,προκαλώντας τον Λαό ότι εκλέγει δημάρχους που δεν μπορούν να καταλάβουν και να κατανοήσουν ακόμα και τα « αυτονόητα.»

Αντί να εκτοξεύει ο ένας κατά του άλλου διάφορα «πλουμίδια», κάντε κάτι ως συνεργαζόμενες παρατάξεις και δουλέψτε μήπως πάρει μπρος αυτός ο τόπος.

Με τις πράξεις σας, δώστε στον κόσμο την χαρά,  να νιώσει το αίσθημα δικαίου. Πάρτε θέση στις περίεργες προσλήψεις που αφήνουν άναυδη την Καλυμνιακή  κοινωνία  και προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.

Είναι τιμιότερο να εκφράσετε την διαφωνία σας και ακόμα πιο τίμιο, αν διαφωνείτε επί των αρχών, να διαχωρίσετε τα ιμάτια σας.

Η σιωπή είναι συνενοχή!!!                      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση