24 Σεπτεμβρίου 2024 | 00:28

Δελτίο τύπου Δημάρχου για παράταση έναρξης των εργασιών του έργου «Αντιστήριξη τμήματος οδού από Γαϊδουρόραχο προς Μυρτιές Νήσου Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 12:27 - 16/06/2021 Δελτίο τύπου Δημάρχου για παράταση έναρξης των εργασιών του έργου «Αντιστήριξη τμήματος οδού από Γαϊδουρόραχο προς Μυρτιές Νήσου Καλύμνου

Σε συνέχεια του αιτήματος των επαγγελματιών του τουρισμού στις περιοχές Μυρτιές Μασούρι κλπ, συμφωνώ οι εργασίες του έργου να ξεκινήσουν το φθινόπωρο (Οκτώβρης 2021) καθ΄ ότι ο δρόμος ως Επαρχιακός ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας, που έχει την ευθύνη εκτέλεσης του έργου.

Επίσης σας γνωρίζω ότι στον παρακαμπτήριο δρόμο που θα δεχθεί όλη την κυκλοφορία του επαρχιακού δρόμου, το τμήμα των εργασιών στην περιοχή Βίγλες ολοκληρώθηκε.

Στο υπολειπόμενο τμήμα (παλαιό) υπολείπονται σε τρία σημεία, αντιστηρίξεις και ήδη συντάχθηκε η μελέτη προϋπολογισμού 74,400 (+ΦΠΑ) ευρώ.

Άμεσα θα γίνει η σχετική αναμόρφωση, τόσο του τεχνικού προγράμματος του Δήμου όσο και του προϋπολογισμού για να προχωρήσουμε σε απευθείας ανάθεση της εκτέλεσης του έργου.

                                                         Με εκτίμηση

Δημήτρης Διακομιχάλης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση