24 Σεπτεμβρίου 2024 | 02:19

2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση για το 2ο Δημοτικό σχολείο πόλεως Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 16:52 - 14/06/2021 2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση για το 2ο Δημοτικό σχολείο πόλεως Καλύμνου

7ος Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια:
Εκπαιδευτικές Γέφυρες.

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα / Διαγωνισμό:
Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες. Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Κύπριου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ.
Νίκου Αναστασιάδη

Το σχολείο μας απέσπασε το 2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση, με ένα κομμάτι που γράφτηκε στα πλαίσια του μαθήματος της μουσικής από την εκπαιδευτικό Γκέρτζα Νιόβη-Νικολέττα και από παιδιά της τάξης Γ2.



Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την τεράστια συμβολή τους στην υλοποίηση της ηχογράφησης, μιας και δεδομένων των συνθηκών στην Κάλυμνο, παρουσιάστηκαν αρκετές τεχνικές δυσκολίες, που όμως όλοι μαζί ξεπεράσαμε.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου μας, Γιάννη Θεοφιλίδη, που στηρίζει πάντα κάθε μας δράση και μας βοηθά να πετυχαίνουμε κάθε όνειρό μας.

Οι βραβευμένοι μας μαθητές:
Κοσάρης Γιώργος, Χαλκίτης Μανώλης, Κυνηγού Κατερίνα, Βρουβή Θεμελίνα, Κοσσάρη Σαββίνα, Κλειδαρά Αναστασία και Πετράκης Άγγελος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση