24 Σεπτεμβρίου 2024 | 08:24

Δελτίο τύπου απάντηση Μαστροκούκου σε Διακομιχάλη

Δημοσιεύτηκε 11:32 - 29/05/2021 Δελτίο τύπου απάντηση Μαστροκούκου σε Διακομιχάλη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: « Οι μεν και οι δε»

Κ Δήμαρχε, η ουσιαστική διαφορά με την γειτονική  Αστυπάλαια και με βάση την κοινή λογική είναι ότι, διαθέτει Δημοτική Αρχή που στοχεύει, οργανώνει και υλοποιεί δράσεις προς όφελος όλων των Πολιτών του νησιού.

Εάν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε ότι, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Attica Group- Blue Star Ferries, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές, για 6η συνεχή χρονιά ανακοίνωσε έκπτωση 30% στα εισιτήρια για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο, νησιά που επλήγησαν για διαφορετικούς λόγους.

Προβείτε σε παρόμοια διεκδίκηση και για το δικό μας νησί. Στηρίξτε τον τόπο μας, με ουσιαστικό τρόπο, ώστε να ανταπεξέλθει από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας.

Εάν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε ότι, στο νησί της Λέρου δέκα (10) Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, Bloggers  και Τουριστικοί Πράκτορες ,από όλο τον κόσμο, ήρθαν με σκοπό την ανάδειξη του νησιού της Λέρου, σε παγκόσμιο τουριστικό προορισμό.

Εάν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε ότι, το νησί της Πάτμου, έκανε Δυναμική παρουσία  με διεθνείς δράσεις σε Ιταλία και Αυστρία ,προσελκύοντας το ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού. Σημειώνουμε ότι, ο ΕΟΤ συμπεριέλαβε την Πάτμο ανάμεσα στους  προτεινόμενους Ελληνικούς προορισμούς.

 Ο Λαός της Καλύμνου έχει τις ανάγκες του. Η αξιοπρεπής επιβίωση, απαιτεί ανάπτυξη του τόπου. Η καθημερινότητα των πολιτών απαιτεί διεκδικητικό πνεύμα ,προσήλωση στον στόχο, ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον Λαό του νησιού μας.

Είναι ανάγκη, περισσότερο από ποτέ , τα λόγια να γίνουν Πράξεις!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση