24 Σεπτεμβρίου 2024 | 08:22

«Αλματώδη βήματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, στην Αστυπάλαια, βήματα οπισθοδρόμησης, προς όφελος των ολίγων, στην Κάλυμνο»

Δημοσιεύτηκε 20:57 - 27/05/2021 «Αλματώδη βήματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, στην Αστυπάλαια,  βήματα   οπισθοδρόμησης, προς όφελος των ολίγων, στην Κάλυμνο»

Οι αρχές ενός τόπου , με την υπεύθυνη και σοβαρή λειτουργία τους, καθορίζουν εν πολλοίς  την ανάπτυξη και την πρόοδο του. Οι αρχές ενός τόπου , με την ανίκανη και υστερόβουλη λειτουργία τους, υποβαθμίζουν και καταδικάζουν  την ανάπτυξη ενός τόπου. Ο Λαός λέει: « το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει»

Η Αστυπάλαια, στις 2 Ιουνίου 2021, παρουσία του Πρωθυπουργού  και της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, ανακηρύσσεται και επισήμως ως «ενεργειακά πράσινο νησί» ,πρότυπο σε παγκόσμιο επίπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Astypalaia 4.0», με τα ανάλογα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Στον Δήμο μας, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο από την πανδημία, μόλις ανοίξουν πόρτες, παράθυρα και τραβηχτούν οι κουρτίνες, θα αναδειχθεί η γύμνια, η αναποτελεσματικότητα, και το «βόλεμα των ολίγων», για τις εκλογικές ανάγκες της επόμενης τετραετίας!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση