24 Σεπτεμβρίου 2024 | 12:17

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Ηλία Χουρδά

Δημοσιεύτηκε 10:26 - 21/05/2021 Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Ηλία Χουρδά

Ένας άνθρωπος που βοήθησε από όλα τα πόστα τον Καλυμνιακό, και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, δεν τα κατάφερε και είναι πλέον στην γειτονιά των αγγέλων. Ο λόγος για τον Ηλία Χουρδά με την ομάδα του να εκφράζει την βαθιά της θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια και από εμάς στην οικογένεια του.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν και ο Α.Ο Βαθύ αλλά και οι Αργοναύτες Καλύμνου

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ 

Η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του αοκ Καλυμνιακού εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Ηλία χουρδα για τον απροσδοκητο χαμό του.ο Ηλίας ήταν παντρεμένος με την σεβαστη τζερετα επί σειρά ετών μέλος του δς της ομαδας μαςκαι απεκτησαν 4 αξιοθαυμαστα παιδιά την Ευδοκια την Ελένη, τον Σακελλαρη και τον Δημήτρη με τους 2 τελευταίους να ειναι ενεργοί ποδοσφαιριστές από την ηλικία των έξι ετών στον καλυμνιακο. Ο Ηλίας μας αποτέλεσε ακούραστο εργάτη και πιστό στρατιώτη του συλλόγου και προσέφερε τις υπηρεσίες του είτε σαν παικτης είτε σαν σύμβουλος, είτε σαν προπονητής τόσο στην μεγάλη ομάδα και στις υποδομες. Καλό παράδεισο Ηλία μας

Α.Ο ΒΑΘΥ

Με θλίψη σήμερα το πρωί μάθαμε για το πρόωρο χαμό του Ηλία Χουρδα, ενός ανθρώπου που τίμησε το Καλυμνικο ποδόσφαιρο πολύπλευρα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 
 
Αργοναύτες Καλύμνου
 
Το Δ.Σ, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες των Αργοναυτών Καλύμνου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του Ηλία Χουρδά, ενός ανθρώπου που προσέφερε όσα μπορούσε στο Καλύμνικο ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια τους οικείους του.

giafkasports.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση