24 Σεπτεμβρίου 2024 | 16:20

Έρχεται το KalymnosDelivery - Καταχώρησε την επιχείρηση σου στο νέο τοπικό delivery της Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 15:34 - 14/05/2021 Έρχεται το KalymnosDelivery - Καταχώρησε την επιχείρηση σου στο νέο τοπικό delivery της Καλύμνου

Κάτι νέο ξεκινά σύντομα στο νησί της Καλύμνου... 

Το KalymnosDelivery, η νέα πλατφόρμα Online Παραγγελιών της Καλύμνου ξεκινάει σύντομα στο νησί μας και σε προσκαλεί να εντάξεις την επιχείρηση σου σε αυτή.

Αν έχεις κατάστημα εστίασης / καφέ / εστιατόριο / σουβλατζίδικο / πιτσαρία, ή γενικά προσφέρεις υπηρεσίες delivery στους πελάτες σου, τότε αξίζει να αφιερώσεις 5 λεπτά για να ενημερωθείς για το νέο SITE / APP του νησιού που έρχεται για να γίνει ο σύμμαχος σου στη μάχη του delivery!

Όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ τις πλατφόρμες Οnline Delivery που προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα παραγγελίας από τοπικά μαγαζιά μέσω APP & SITE. Σύντομα και η Κάλυμνος πρόκειται γίνει ένα από τα λιγοστά νησιά/πόλεις της χώρας με δικό της τοπικό Οnline Delivery APP!

Η περίοδος εγγραφής επιχειρήσεων εστίασης ξεκίνησε - Καταχώρησε τη δική σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείς στο www.kalymnosdelivery.gr και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.


Το KalymnosDelivery είναι ένας νέος τρόπος για να δέχεσαι τις παραγγελίες των πελατών σου ηλεκτρονικά μέσω του Internet.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας
- Η ένταξη στη πλατφόρμα ειναι δωρεάν
- Είναι καθαρά τοπική εφαρμογή, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της Καλύμνου
- Αποκτάς τεχνικό σύμβουλο για κάθε σημείο της συνεργασίας
- Αποκτάς εργαλεία marketing & επιβράβευσης καταναλωτών

Σε ποιους απευθύνεται
Εστιατόρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, καφετέριες, φούρνοι, κρεοπωλεία είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία.

Πώς επωφελείστε
Οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση μεσω κινητού / υπολογιστή / tablet στο κατάστημα σας, με δυνατότητα Online Παραγγελίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δέχεστε Delivery ή Pickup (παραλαβή από το κατάστημα).

Πώς εγγράφεστε;
Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν ενώ η καταχώρηση των προϊόντων γίνεται από εμάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για μια πλήρη ενημέρωση.  

Μάθετε περισσότερα στο www.kalymnosdelivery.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση