24 Σεπτεμβρίου 2024 | 22:23

Δελτίο τύπου παράταξης Μαστροκούκου για covid-19

Δημοσιεύτηκε 18:05 - 06/05/2021 Δελτίο τύπου παράταξης Μαστροκούκου για covid-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνες τώρα συνεχίζεται η ίδια αναποτελεσματική τακτική, για την υγειονομική προστασία της Καλύμνου. Μήνες τώρα ,με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα , με την ίδια τακτική, την ίδια ρητορική,  τον δημόσιο αλληλοσπαραγμό , την απομόνωση , τον διχασμό την δυσφήμηση του νησιού και στην ουσία το πρόβλημα καλά κρατεί.

Η  κατάσταση είναι  έκτακτη και ως έκτακτη πρέπει να αντιμετωπιστεί.

  Κύριοι Αρμόδιοι Υπουργοί και Βουλευτές του Νομού.

Το νοσοκομείο μας δεν έχει Διοικητή. Τα μπαλώματα δεν είναι  λύσεις!!

Το προσωπικό του Νοσοκομείου έφθασε και ξεπέρασε τα όρια του. Όπως ενισχύσατε με προσωπικό άλλα νοσοκομεία, στηρίξτε και την Κάλυμνο.

Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού επιθυμεί να εμβολιασθεί. Αφήστε κατά μέρος την βραδυκίνητη διαδικασία, από το κλείσιμο του ραντεβού έως την ολοκλήρωση και της 2ης δόσης, και προχωρήστε σε άμεσους  εμβολιασμούς με γρήγορες διαδικασίες, σε όσους το επιθυμούν.

Είναι   εξωφρενικό η παραπομπή Καλυμνίων σε εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου.  Εδώ τα σχόλια  περιττεύουν.

Είναι εξωφρενικό να ανοίγουν και να κλείνουν οι επιχειρήσεις μέσα σε δύο μέρες! Ζητάμε την εφαρμογή και ενεργοποίηση της σχετικής νομοθεσίας περί εκτάκτων φαινομένων για να στηριχθούν αναλόγως όλοι οι πληττόμενοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Καλύμνου.

Χορτάσαμε από λογοκόπους και δεκανίκια. Χρειαζόμαστε άμεσες και δραστικές λύσεις. Δεν είναι ώρα να αναλωθούμε στην αναζήτηση ευθυνών. Είναι ώρα να προστατευτεί ο πληθυσμός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση