25 Σεπτεμβρίου 2024 | 02:15

Γράμμα στον παππού που έφυγε από τα εγγόνια του...

Δημοσιεύτηκε 12:58 - 23/04/2021 Γράμμα στον παππού που έφυγε από τα εγγόνια του...

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Παντελής Πουλλάς σε ηλικία 88 ετών. Ένας αγωνιστής άνθρωπος, υποδειγματικός οικογενειάρχης, πατέρας 5 παιδιών και παππούς 10 εγγονιών και 2 δισέγγονων. 

 Ένας άνθρωπος  στυλοβάτης ..Τα κενά αυτών των ανθρώπων δεν αναπληρώνονται, κρατάνε μονιασμένες τις οικογένειες και παλεύουν μέχρι το τελευταίο τους λεπτό σαν αγωνιστές. Έζησε κατοχή, πείνα, δύσκολες εποχές, πάλεψε με το θεριό κ έφυγε με το κεφάλι ψηλά ...

Η εγγονή του στέλνει ένα γράμμα στον πολυαγαπημένο της παππου:

" Μετά από 5 παιδια,10 εγγονια,2 δισέγγονα κ πολύ κόσμο να σε αγαπάει, απαγορεύεται να σε αποχαιρετήσει κανείς όπως θα ήθελε κ όπως σου αρμόζει. Με ένα τέλος που δεν αξίζει σε κανέναν .. Ένας άνθρωπος με αξίες, με γεμάτο το σπίτι κ όλοι γύρω από το γιορτινό τραπέζι, το Κυριακάτικο ..Εμείς που ζήσαμε το κάθε σου λεπτό κοιτώντας κρυφά απ'τη κουρτίνα του νοσοκομείου ξέρουμε τι βίωσες με τον βρωμοϊό. Μαχητής μέχρι το τελευταίο σου λεπτό, να λες ελάτε θέλω να βγω έξω ν' ανάψουμε τους φούρνους για το Πάσχα. Κανένα Πάσχα πια το ίδιο, κανένα Κυριακάτικο τραπέζι, καμία γιορτή απώλεια σου τεράστια, η καρέκλα σου άδεια κ πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Σ'αγαπαμε πολύ παππού ...Να μας προσέχεις από κει ψηλά."

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 17.00  στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλεια αυτού του θαυμάσιου ανθρωπου ..

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση