25 Σεπτεμβρίου 2024 | 10:18

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» ευχαριστεί τον κ. Βασίλειο-Νικόλαο Α. Υψηλάντη

Δημοσιεύτηκε 13:43 - 09/04/2021 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» ευχαριστεί τον κ. Βασίλειο-Νικόλαο Α. Υψηλάντη

Ε  Υ  Χ  Α  Ρ  Ι  Σ  Τ  Η  Ρ  Ι  Ο

 

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» ευχαριστεί θερμώς τον κ. Βασίλειο-Νικόλαο Α. Υψηλάντη, Βουλευτή Δωδεκανήσου και Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, ο οποίος μεσολάβησε για την αποστολή στο Αναγνωστήριό μας των εκδόσεων του Ιδρύματος καθώς  και της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων (52 συνολικά βιβλία).

            Ο κ. Υψηλάντης υπέβαλε σχετικό αίτημα στον Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου κι εκείνος με μεγάλη  προθυμία ικανοποίησε το αίτημά του.

Την προσφορά αυτή την είχε υποσχεθεί ο κ. Υψηλάντης στο Ίδρυμά μας κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Κάλυμνο  και όντως την πραγματοποίησε.

Πρόκειται για βιβλία «διαμάντια», καταξιωμένων συγγραφέων, γνωστών στο πανελλήνιο και με περιεχόμενα άκρως ενδιαφέροντα, που θα εμπλουτίσουν τη Βιβλιοθήκη μας.

Η σειρά αυτή θα καταχωρισθεί στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Βουλευτή Αναστάση Β. Υψηλάντη, σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή.

Εκτιμούμε βαθύτατα το ενδιαφέρον και την αγάπη του συμπατριώτη μας Βουλευτή προς το Αναγνωστήριο και στο νησί μας γενικότερα. Δε μας ξάφνιασε το γεγονός, δεδομένου ότι  γνωρίζουμε καλά τους ισχυρούς δεσμούς της οικογένειας Υψηλάντη με το νησί μας.

Τον ευχαριστούμε και πάλι, ευχόμενοι από καρδιάς επιτυχή κοινοβουλευτική πορεία και ό,τι καλό στη ζωή του.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγνωστηρίου

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

                                                    

                               Παναγιώτης Ν. Γιαμαίος                               Χριστίνα Παπουτσή         

 

                       

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση