25 Σεπτεμβρίου 2024 | 22:23

Τουριστική πολιτική εν μέσω COVID19 -Α.Ν.Ε.Κ. - Θέμα παραγωγών στο Δημοτικό Συμβούλιο - Απάντηση σε Δελτίο Τύπου παράταξης Δημοτικής Αρχής -

Δημοσιεύτηκε 21:34 - 17/03/2021 Τουριστική πολιτική εν μέσω COVID19 -Α.Ν.Ε.Κ. - Θέμα παραγωγών στο Δημοτικό Συμβούλιο - Απάντηση σε Δελτίο Τύπου παράταξης Δημοτικής Αρχής -

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης :

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Μαύρος για πληθώρα θεμάτων της επικαιρότητας αλλά και να απαντήσει σε αερολογίες που γράφονται σε πρόσφατο δελτίο τύπου από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής.
Τα θέματα της επικαιρότητας και ο σχολιασμός του χειρισμού αυτών θα είναι πάντα στο στόχαστρο των προσώπων της παράταξης μας, καθότι από αυτά επηρεάζονται διαφορετικές μερίδες συμπολιτών μας και από την επιτυχία ή αποτυχία αυτών των χειρισμών κρίνεται το έργο ενός επιτυχημένου ή όχι Δήμου.
Δε μπορεί βέβαια να μείνει ασχολίαστη η διχαστική συμπεριφορά του Δημάρχου Καλυμνίων, η οποία βάλλεται υπέρ όσων τολμούν να κάνουν ή και να πουν κάτι το οποίο δεν έχει σκεφτεί η διοικούσα Αρχή ή πολύ απλά διαφωνεί με αυτό, είτε αυτοί είναι πολιτικά πρόσωπα είτε απλοί ενεργοί πολίτες. Το να διχάζεις την κοινή γνώμη και την κοινωνία του τόπου που σε εξέλεξε άλλωστε, είναι καθαρά μη ικανός χειρισμός, ενδεικτικός πανικού.
 
Δείτε την συνέντευξη όπως αυτή δώθηκε στο κανάλι του ΑΙΓΑΙΟ TV παρακάτω
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση