28 Σεπτεμβρίου 2024 | 20:17

Δελτίο τύπου για τον απολογισμό του Δημάρχου από την παράταξη Γαλουζή

Δημοσιεύτηκε 15:05 - 19/12/2020 Δελτίο τύπου για τον απολογισμό του Δημάρχου από την παράταξη Γαλουζή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τον απολογισμό «των πεπραγμένων» της Δημοτικής Αρχής είναι ωφέλιμο να προβούμε σε κάποιες διαπιστώσεις.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κανένα έργο που να φέρει την υπογραφή της τωρινής δημοτικής αρχής. Όλα τα έργα που εκτελούνται αυτήν περίοδο φέρουν τη σφραγίδα της Δημαρχίας Γαλουζή. Ασφαλτοστρώσεις ,παιδικές χαρές ,βρεφονηπιακός σταθμός ,1ο δημοτικό σχολείο πόλεως ,περιφερειακός δρόμος στην περιοχή του Αγίου Σάββα . Άλλα πάλι έργα της Δημαρχίας Γαλουζή ,όπως τα 43 πράσινα σημεία – αναβάθμιση της Σχολής Δυτών ,έχουν αδρανοποιηθεί .

Αντίθετα , η σημερινή αρχή εξαντλεί τη δυναμική της στις κενολογίες και στα φληναφήματα .Κλασικό παράδειγμα ,η αντιμετώπιση του προβλήματος των νερών στον εμπορικό δρόμο. Ένα "έργο" που κατά τα λεγόμενα του σημερινού δημάρχου το επεξεργαζόταν από το 2018 αλλά τελικά μάλλον αποδείχθηκε άνθρακες ο θησαυρός ,αφού με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις θα χρειαστούν 6-8 χρόνια το ελάχιστο για να ολοκληρωθεί. Στο μεταξύ έχουν περάσει κιόλας 16 μήνες από την ανάληψη της αρχής -για 4η φορά- από τον εμπειρότατο κύριο Δήμαρχο και το συγκεκριμένο θέμα ,όπως και τόσα άλλα ,βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Είναι οφθαλμοφανές ότι η σημερινή αρχή ,πέρα από μια απλή διαχείριση της καθημερινότητας, δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Κρίμα . Κρίμα για τον τόπο που μπήκε σε μία φάση παρατεταμένης απραξίας την ώρα που γειτονικά νησιά ατενίζουν το μέλλον τους με σιγουριά και αισιοδοξία.


 

Από το γραφείο τύπου.


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση