29 Σεπτεμβρίου 2024 | 00:36

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου δελτίο τύπου από την παράταξη "Νέα Κάλυμνος"

Δημοσιεύτηκε 11:19 - 07/12/2020 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου δελτίο τύπου από την παράταξη "Νέα Κάλυμνος"

ΕΥΧΕΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έξι Δεκεμβρίου . Γιορτάζει ο πολιούχος του νησιού μας ο προστάτης των θαλασσινών  ,των ναυτικών μας ,ο Άγιος Νικόλαος.

Ο  τέως Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής και τα μέλη της παράταξης  «Νέα Κάλυμνος» εύχονται σε όσους και όσες εορτάζουν τη σημερινή ημέρα Χρόνια Πολλά . Στους ναυτικούς μας που πλέουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ευχόμαστε γαλήνιες θάλασσες και γρήγορη επιστροφή στην πατρίδα και στις οικογένειες τους.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου ,εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας για την μέχρι τώρα πορεία της Α.Ε.Ν καθώς  έβαλε την Κάλυμνο στο χάρτη των περιοχών που φιλοξενούν δομές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης . Η ίδρυση και λειτουργία της Α.Ε.Ν  -Σχολή Πλοιάρχων-σηματοδότησε  μία νέα αρχή για το νησί μας , μια μετάβαση από τα στενά πλαίσια της  εκπαιδευτικής κοινότητας στα  πελάγη  της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Πάνω από 200 σπουδαστές παρακολουθούν τις σπουδές τους ,αρκετές δεκάδες καλυμνάκια έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στον τόπο τους.

Όλους αυτούς κοιτάμε ως παράταξη στα μάτια έχοντας την πεποίθηση ότι κάναμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα μας. Ο άνεμος τώρα είναι ούριος. Από την άλλη όμως υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα .Η  ολοκλήρωση της Α.Ε.Ν με την ίδρυση της Σχολής Μηχανικών.

Οι καιροί ου μενετοί…

 

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση