30 Σεπτεμβρίου 2024 | 06:27

Ένα παράδειγμα ζωής για όλους... Η Σταυρούλα μας είναι ένα παλικάρι άξιο θαυμασμού

Δημοσιεύτηκε 10:26 - 26/09/2020 Ένα παράδειγμα ζωής για όλους... Η Σταυρούλα μας είναι ένα παλικάρι άξιο θαυμασμού

Σταυρούλα -Ζωή είναι το όνομα της... Προφητικό θα μπορούσε να πει κανείς. Το κορίτσι αυτό σηκώνει από την γέννηση της τον δικό της Σταυρό αλλά καταφέρνει πάντα να είναι νικήτρια  στην μάχη της Ζωής. Μετά από τρείς μεταμοσχεύσεις καρδιάς και 12 χημειοθεραπείες ενάντια στον καρκίνο που επιπρόσθετα την βρήκε η Σταυρούλα μας είναι πάντα εδώ να βροντοφωνάξει την αγάπη της για την ζωή και να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα, όταν το θέλουμε, αρκεί να το πιστέψουμε. Στέλνει λοιπόν ένα πελώριο ευχαριστώ στην οικογένεια της, η οποία όπως σε όλες τις περιστάσεις αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα δύναμης για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη περιπέτεια της.

" 6 μήνες πέρασαν!! Δόξα το θεό! 
12 χημειοθεραπείες έφτασαν στο τέλος τους...
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα και καρκίνο μετά από 3 μεταμοσχεύσεις καρδιάς  αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκα στον Θεό και ούτε τον ρώτησα γιατί μου το κάνει αυτό... Το μόνο που του ζήτησα είναι να μου δώσει δύναμη και κουράγιο.. και μου τα έδωσε! Ήταν μία ακόμη δοκιμασία, ένας Γολγοθάς που κατάφερα και το ξεπέρασα.  Έγιναν όλα τόσο γρήγορα από την ημέρα που μου είπαν ότι έχω καρκίνο που ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσευχήθηκαν  για εμένα, άναψαν κεράκια στη εκκλησία για εμένα, που στάθηκαν δίπλα μου, που με έκαναν να γελάω, που μου έδιναν δύναμη, κουράγιο, και ενθάρρυνση  και που με συγκινούσαν με τα όμορφα τους λόγια. 
Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω!!
Το εκτιμώ πάρα πολύ και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να σας έχει όλους καλά με υγεία, αγάπη και πίστη.. Μόνο αυτά τα τρία πράγματα έχουν σημασία μέσα σε αυτή την ζωή που ζούμε και που θα μας δώσει την ταπεινή αλλά πραγματική χαρά!!
-Πατέρα μου το Παλικάρι σου τα Κατάφερε για ακόμη μια φορά. Ήσουν και θα είσαι η Αναπνοή μου!!
-Μάνα μου Βράχος διπλά μου πάντα.. μαζί ξεπερνάμε οτιδήποτε μας φέρνει η ζωή 
-Μαριαννα μου... Κολόνα μου ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα, σαν τον Παρθενώνα μας! Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα που μου έδινες σε κάθε χημειοθεραπεία. Χωρίς εσένα και τα μωρά μου πραγματικά δεν θα τα κατάφερνα!
-Ελενάρα μου... Αδυναμία μου.. σε ευχαριστώ για όλες τις ώρες που με έκανες να γελάσω!!!
-Γιώργη μου... Στήριγμα μου... οπότε είχα κάτι, ήσουν εκεί να στηρίζω πάνω σου... στηρίζομαι στη αγάπη σου και σε όλα όσα έχεις κάνει για εμένα ... 
-Θεολογό μου... Παρηγοριά μου... ποτέ δεν μου είπες όχι σε ότι και να σου ζητούσα. Όσες φορές σου ζητούσα κάτι το έκανες χωρίς αντίρρηση. Σε ευχαριστώ για ΌΛΑ τα ναιιιι!!
Χωρίς εσάς η οικογένειά μου δεν θα ήμουν εδώ. 

Δεν ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και πόσο σας αγαπώ!"

Μπράβο Σταυρούλα μας... keep walking

Προσαρμοσμένη αναζήτηση