30 Σεπτεμβρίου 2024 | 18:36

Δελτίο τύπου παράταξης Νέα Κάλυμνος: " θα επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας και σύντομα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συνεργασία μας με την παράταξη του νυν Δημάρχου"

Δημοσιεύτηκε 07:50 - 01/09/2020 Δελτίο τύπου παράταξης Νέα Κάλυμνος: " θα επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας και σύντομα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συνεργασία μας με την παράταξη του νυν Δημάρχου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 29.08.2020 ο τέως δήμαρχος Ιωάννης  Γαλουζής παραχώρησε συνέντευξη τύπου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ΧΑΔΑ Καλύμνου στην περιοχή Γιαννοχώραφα. Σε μια κόσμια πολιτική τοποθέτηση και χρησιμοποιώντας ήπιες εκφράσεις μίλησε για «ένα νέφος μόνιμο πάνω από την Κάλυμνο», τόνισε την ανάγκη « να διαμορφωθεί ο χώρος της χωματερής σε ένα χώρο πρασίνου και να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο, επικίνδυνο και ανθυγιεινό γεγονός», ενώ κλείνοντας τόνισε «χαίρομαι που για μία άλλη φορά δικαιωνόμαστε και που έρχονται έστω με καθυστέρηση και αποδέχονται αυτά που σχεδιάσαμε ,αυτά που υλοποιούσαμε».

Τις δηλώσεις Γαλουζή ακολούθησαν οι παραληρηματικού τύπου δηλώσεις του Δημάρχου Καλυμνίων κυρίου Διακομιχάλη , ο οποίος -χωρίς να γνωρίζει τις τοποθετήσεις του τέως Δημάρχου Γαλουζή- τα  ‘βαλε με όλους και όλα ,ξεχνώντας όχι μόνο ότι είναι 13-14 χρόνια   δήμαρχος  αλλά και ότι είναι  ο δήμαρχος που επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο ως χώρο ΧΑΔΑ. Ωρυόμενος ζητούσε από τον τέως δήμαρχο  κο Γαλουζή τι έκανε πέντε χρόνια για το έργο αυτό , όταν ο ίδιος  σε υπερδιπλάσιο χρόνο δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα απτό και θετικό.

Μνημείο πολιτικής υποκρισίας αποτελούν τα λόγια του δημάρχου που παρατίθενται αυτούσια από το δημοσίευμα του Kalymnos-news.gr: Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος ο Δήμαρχος επιτέθηκε κατά του Ιωάννη Γαλουζή με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ,ενώ της οργισμένης αντίδρασης του δεν ξέφυγαν  και οι δημοσιογράφοι του kalymnos-news.gr επειδή ,όπως  είπε, αναδεικνύουν το θέμα των καπνών που εκπέμπει η Χωματερή.

“Αλλά αυτό που με ενόχλησε”  τόνισε ο κος Διακομιχάλης, γιατί ενημερώνομαι για τα πάντα, ,είναι ότι κάποιοι κύριοι ως «Νέρωνες» από το πρατήριο του Κάτρη έδιναν συνέντευξη για τη Χωματερή. Και ρωτώ τι έκαναν 5 χρόνια. Αλήθεια το λέω. Πλέον το γάντι πέφτει. Γι’ αυτό το μεγάλο πράγμα. Τι έχουν κάνει. Δεν θα πω τίποτα άλλο.  Το τι προχώρησαν θα το πω επίσημα το Σεπτέμβρη όταν κάνω απολογισμό με επίσημα χαρτιά.

Εγώ ευγενώς συνεργάζομαι μαζί τους , αυτός ήταν ο νόμος Τσίπρα. Αν είχα δεκαέξι (δημοτικούς συμβούλους ,εννοεί ) θα έλεγα άλλα πράγματα. Η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει  πως αντιλαμβάνεται την έννοια της συνεργασίας.

Αυτός είναι ο Δήμαρχος της Καλύμνου, ο κος  Διακομιχάλης.

 

Ως παράταξη δηλώνουμε ότι θα επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας και σύντομα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συνεργασία μας με την παράταξη του νυν Δημάρχου. 

Από το γραφείο τύπου.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση