30 Σεπτεμβρίου 2024 | 22:32

Πρόχειρη και αδιασταύρωτη η πληροφορία για μεταφορά covid περιστατικού με το ελικόπτερο χθες το βράδυ

Δημοσιεύτηκε 09:33 - 20/08/2020 Πρόχειρη και αδιασταύρωτη η πληροφορία για μεταφορά covid περιστατικού με το ελικόπτερο χθες το βράδυ

 Χθες βράδυ διακομίστηκε Γάλλος  νεαρός 17 ετών  με ελικόπτερο στην Κρήτη. Παρουσίασε πυρετό τις τελευταίες δύο μέρες αλλά και κάποιο πόνο στο στήθος που είχε να κάνει με την καρδιά. Το νοσοκομείο Καλύμνου κάλεσε ελικόπτερο προκειμένου ο ασθενής να μεταφερθεί. Η μεταφορά είχε να κάνει πρώτιστα με τον πόνο στην καρδιά και δευτερευόντως με τον πυρετό. Όπως προβλέπουν οι οδηγίες σε αυτές τις περιπτώσεις η μεταφορά πρέπει να γίνει μέσα σε κάψουλα αρνητικής πίεσης. Από τον ασθενή είχε παρθεί και σταλεί δείγμα το αποτέλεσμα του οποίου θα βγει  σήμερα. Ο ασθενής αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Δυστυχώς ειδησεογραφικά σαϊτ μετέφεραν εσφαλμένα την είδηση ότι πρόκειται για περιστατικό covid.

Δεν υπάρχει κανένα δείγμα θετικό και καμία πληροφορία που να συντείνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν βγει θετικό θα το μάθουμε το βράδυ, μέχρι τότε καλό είναι κάποιοι να προσέχουν τις ειδήσεις που βγάζουν.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό και έχει να κάνει με την Κάλυμνο.

Η διεύθυνση της εφημερίδας μας επικοινώνησε με τις δύο σελίδες που ξεκίνησαν το θέμα και ζητήσαμε να διορθωθεί το άρθρο. Το ένα ειδησεογραφικό σαϊτ της Κρήτης το διόρθωσε, αφού μίλησε και με την διοίκηση του νοσοκομείου μας. Οι υπόλοιπες προσεχώς, όταν σηκώσουν το τηλέφωνο..

Προσαρμοσμένη αναζήτηση