1 Οκτωβρίου 2024 | 10:14

Δραστηριότητες από την ΟΝΝΕΔ Καλύμνου στην Ρόδο

Δημοσιεύτηκε 21:25 - 24/07/2020 Δραστηριότητες από την ΟΝΝΕΔ Καλύμνου στην Ρόδο

 Την Πέμπτη 23 Ιούλιου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, τα μέλη του Ε.Γ Μιχάλης Νίκας και Μένιος Κορομηλάς, μαζί με την ΟΝΝΕΔ Καλύμνου επισκέφθηκαν το νησί της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους βρέθηκαν στο μουσείο μέλισσας και στην εταιρεία παραγωγής νερών, χυμού, αναψυκτικών και ζυθοποιίας ΒΑΠ.

Αργότερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνομίλησε με νέους επιχειρηματίες του νησιού, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης και των υπηρεσιών. Η περιοδεία αυτή ολοκληρώθηκε με μια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "οδική ασφάλεια, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας" που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ροδινιού.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γεώργιος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Επίσης την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, Βιβή Παπαδόπουλου.
Την επόμενη μέρα, ο Διευθυντής συντονισμού του Εκτελεστικού Γραφείου Μιχάλης Νίκας, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκάνησου Βιβή Παπαδόπουλου, ο πρόεδρος και γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου Γιώργος Σκάρος και Λευτέρης Γκιννης αντίστοιχα, συναντήθηκαν με την βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί της Καλύμνου και την προσκάλεσαν να παρευρεθεί στο νησί μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση