1 Οκτωβρίου 2024 | 10:20

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ" ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Δημοσιεύτηκε 11:09 - 24/07/2020 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ" ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 Την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους covid, ζητάει δια του επικεφαλής κ. Γιώργου Μαύρου η παράταξη " Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ". Η δημοτική παράταξη απέστειλε πρόσκληση προς τους επικεφαλής και τα μέλη του συμβουλίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι υπογραφές που χρειάζονται για την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου. Η πρόσκληση που εστάλη είναι η εξής : 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Το τελευταίο τετράμηνο, καθημερινά σχεδόν, είμαστε μάρτυρες του θεάματος της ανεξέλεγκτης φωτιάς στο χώρο της χωματερής. Ένα πρόβλημα που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρεί το νησί μας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ο δήμαρχος Καλυμνίων, έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι μέσα από διάφορα μέτρα που θα λάβει, θα σταματήσει η κατάσταση αυτή η οποία δυστυχώς είναι πολύ πιο επιβλαβής από οποιοδήποτε ιό που μας απειλεί.

Βλέποντας ότι η κατάσταση αυτή συνεχίζεται και ότι οι όποιες προσπάθειες έγιναν δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα, ζητάμε την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή, καθώς και τους τρόπους και τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε ως δήμος προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη καύση μέχρις ότου δρομολογηθεί η όποια μόνιμη λύση επιλεχθεί.

Για τον λόγο αυτό καλούμε εσάς και τα μέλη των παρατάξεων σας να προσυπογράψετε σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την άμεση σύγκληση αυτού σύμφωνα με το άρθρο 74 – Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» : Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου – Αντικατάσταση του άρθρου 67 του νόμου 3852/2010 και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Σας καλούμε να μας στείλετε απαντητική επιστολή μέχρι την Δευτέρα 27/7 για να προχωρήσουμε την διαδικασία.

Η κατάσταση με την καύση των σκουπιδιών πρέπει να σταματήσει άμεσα, η υγεία των συμπολιτών μας θα πρέπει να προφυλαχθεί με κάθε τρόπο και διαθέσιμο μέσο.

 

Για την παράταξη «Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ»

Ο επικεφαλής

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση