1 Οκτωβρίου 2024 | 12:31

Πρόσκληση για το ελληνικό φεστιβάλ προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονα

Δημοσιεύτηκε 22:19 - 23/07/2020 Πρόσκληση για το ελληνικό φεστιβάλ προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονα


 Το Ελληνικό Φεστιβάλ προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονα πλησιάζει , αυτό το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 
Αυτή θα είναι η πρώτη κοινοτική εκδήλωση της Καλυμνιακής Αδελφότητας Βόρειας Επικρατείας που διοργανώνεται στους χώρους μας για το 2020 και επίσης η πρώτη μας εκδήλωση ως νέα επιτροπή! 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας Νταργουιν και την Αυστραλιανή Κυβέρνηση για την άψογη συνεργασία και καθοδήγηση τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ντάργουιν και Καλύμνου για την διάθεση και αποστολή οπτικοακουστικού υλικού καθώς επίσης όλους τους χορηγούς και συντελεστές.
Συντονιζόμαστε όλοι και ακολουθούμε τους κανόνες του COVID-19 τους οποίους εκπληρώνουμε προκειμένου να διεξαχθεί το Ελληνικό Φεστιβάλ.
Ελάτε και απολαύστε γευστικά χταπόδια , χταπόδια ψητά , χταπόδοκεφτεδες , χταπόδι τουρσί και για πρώτη φορά θα πουλάμε χταπόδι στιφάδο (αργό μαγειρεμένο χταπόδι σε σάλτσα κόκκινου κρασιού) και ορτύκια στα κάρβουνα 
Θα πουλήσουμε επίσης Γύρο κοτόπουλο και αρνίσιο και πολλά άλλα νόστιμα ελληνικά φαγητά .Τιμές όχι πάνω από $15
Δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους , καθώς επίσης πολύ μουσική , τραγούδι και χορούς παραδοσιακούς !
Για όλους εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν το περίπτερο μας, παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα για να συζητήσουμε περαιτέρω! Εκτιμούμε τον χρόνο , την καλή διάθεση και την προσπάθεια που έβαλαν όλα τα μέλη ( μικροί - μεγάλοι ) και οι υποστηρικτές μας για να βοηθήσουν την Αδελφότητα των Καλυμνίων.
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση