2 Οκτωβρίου 2024 | 05:40

1500 περίπου οικογένειες κάνουν δωρεάν διακοπές με τις οικογένειες τους στην Αστυπάλαια

Δημοσιεύτηκε 11:25 - 26/06/2020 1500 περίπου οικογένειες  κάνουν δωρεάν διακοπές με τις οικογένειες τους στην Αστυπάλαια

Περίπου 1.500 άτομα ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από τα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας κάνουν δωρεάν διακοπές με τις οικογένειές τους, από τις 15 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μήνα στην Αστυπάλαια, ανταποκρινόμενοι στο δωρεάν πρόγραμμα τετραήμερης φιλοξενίας του Δήμου, όπως δήλωσε ο κ. Κομηνέας. Παράλληλα η Blue Star παρέχει δωρέαν εισιτήρια για τους υγειονομικούς και τα οχήματά τους, στηρίζοντας το πρόγραμμα δωρεάν διακοπών του Δήμου Αστυπάλαιας, όπως και η sky express, με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβασή τους στο νησί.


«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Οι υγειονομικοί που έρχονται στο νησί μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας, επισκέπτονται το Δήμο για να μας ευχαριστήσουν και μένουν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αστυπάλαιας. Έχει μεγάλη απήχηση το πρόγραμμα που υλοποιούμε από τις 15 Ιουνίου κι έχει ξαναζωντανέψει κυριολεκτικά το νησί μας. Βεβαίως οι ξενοδόχοι μπορεί να μην έχουν κανένα κέρδος, όμως δουλεύουν όλες οι επιχειρήσεις του νησιού και είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί θα αποτελέσουν και την καλύτερη διαφήμιση της Αστυπάλαιας, αφού όλοι μας διαβεβαιώνουν πως θα ξαναεπισκεφθούν σύντομα το νησί και θα το διαφημίσουν σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς τους κ.λπ.», σημείωσε καταλήγοντας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση