2 Οκτωβρίου 2024 | 09:21

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Αποστόλου Ιούδα Θαδδαίου ( φώτογραφίες και βίντεο)

Δημοσιεύτηκε 22:24 - 18/06/2020 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Αποστόλου Ιούδα Θαδδαίου ( φώτογραφίες και βίντεο)


Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός του Αγίου Αποστόλου Ιούδα Θαδδαίου στην εκκλησία του Αγίου Μάμα (λόγω κορωνοϊού), το παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο σε εκείνον και στην Αγία Ταβιθά βρίσκεται στην αυλή του Αγίου Μάμαντος.
Όπως κάθε χρόνο πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν να τιμήσουν τον " προστάτη Άγιο των χαμένων υποθέσεων", τον Άγιο των απελπισμένων "," τον "προστάτη του ακατόρθωτου", καθώς ο Κύριος μας, έδωσε την χάρη στον "ξεχασμένο" αλλά αγαπημένο Απόστολο του να μεσιτεύει προς τον Θεό για κάθε αίτημα πιστού, όσο δύσκολο κι αν είναι.
Χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ.κ Πα'ι'σίου και παρουσία πολύ κόσμου, μέσα σ'ένα κατανυκτικό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε ένας πολύ ωραίος εσπερινός με πλήθος άρτων από τους πιστούς για την ευλογία των σπιτιών μας, της ζωής μας και για τον πολλαπλασιασμό των αγαθών των συγγενών και φίλων. Στο τέλος της λειτουργίας οι άρτοι διανεμήθηκαν στους εκκλησιαζόμενους από την επιτροπή και τις γυναίκες της ενορίας.
Αύριο, ημέρα Παρασκευή 7:30 - 10:00 π. μ θα τελεστεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Είθε ο Άγιος Απόστολος Ιούδας Θαδδαίος να σας βοηθάει την ώρα της ανάγκης και να μπορέσετε να λάβετε την παρηγοριά και βοήθεια της Αγίας Τριάδας, όπως επικαλούμαστε στην Προσευχή του Αποστόλου.
Και του χρόνου σας!!!

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση