2 Οκτωβρίου 2024 | 09:33

Το Μασούρι παίρνει φωτιά στις 23 του Ιούνη

Δημοσιεύτηκε 11:48 - 17/06/2020 Το Μασούρι παίρνει φωτιά στις 23 του Ιούνη

Πρόσκληση από τους επιχειρηματίες του Μασουριού για την Τρίτη, 23 Ιουνίου, για να πάμε στο Μασούρι, στην παραλία και να πηδήξουμε πάνω από τους φανούς. 

Ένα έθιμο που παραμένει ζωντανό σε κάθε γειτονιά της Καλύμνου όπως παλιά, τώρα θα πραγματοποιηθεί και στην παραλία του Μασουριού.

Η πρόσκληση:

 "Την Τρίτη 23 του μήνα όλοι εμείς στο Μασούρι, εστιάτορες, καφέ και μαγαζιά γίναμε ένα και σας περιμένουμε όλους για να αναβιώσουμε το έθιμο των φανών.. Μετά από αρκετά χρόνια να δείξουμε και το Μασούρι μας.. Πάρτε τα παιδάκια σας τις παρέες σας και ελάτε να το ζήσουμε όλοι μαζί.. Θα ξεκινήσουμε στης 18:30 το απόγευμα.. Μετά από τους φανούς θα κάνουμε ψησταριές σε διάφορα σημεία τις παραλίας και θα κεράσουμε όλο τον κόσμο κρέας από εμάς...θα μπορείτε να αγοράσετε ροφήματα από τα μαγαζιά που θα είναι ανοικτά στην παραλία Veliero, Zorbas,  LA Playa, Ambiance, Super Mario.. Λόγω  των μέτρων θα απλωθούμε  σε όλη την παραλία, ώστε να μην είμαστε όλοι σε ένα μόνο σημείο... Κρατάμε αποστάσεις μένουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ ... Σας περιμένουμε όλους, θα είναι υπέροχα"

Τι λέτε; Πάμε;

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση