2 Οκτωβρίου 2024 | 11:24

ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσιεύτηκε 18:43 - 12/06/2020 ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

      Με το ξεκίνημα των Πανελληνίων εξετάσεων θέλω να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία   στις μαθήτριες και τους μαθητές μας   που συμμετέχουν σ΄αυτές.

    

     Αγαπητά μου παιδιά,

 

     Μετά από μια  ασυνήθιστη  για τα εκπαιδευτικά μας δεδομένα σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας , φτάσαμε  και φέτος στην περίοδο των Πανελληνίων εξετάσεων. Έστω και μετ΄εμποδίων ένας κύκλος των σπουδών σας ολοκληρώθηκε . Το αποτέλεσμα της   προσπάθειας σας όλα αυτά τα χρόνια στα θρανία κρίνεται τώρα και αυτό  προσθέτει  άγχος και αγωνία σε σας και στις οικογένειες σας . Με ψυχραιμία, ηρεμία  και πίστη στις δυνάμεις σας, προσπαθήστε  να κάνετε το καλύτερο δυνατό . Είναι μια  δοκιμασία σημαντική για το μέλλον σας  και για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όμως να θυμάστε ότι δεν επηρεάζει εξ ολοκλήρου τη ζωή σας. Πάντα υπάρχουν επόμενες ευκαιρίες και επιλογές για όσους θέτουν στόχους  και προσπαθούν να τα καταφέρουν, να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

   Και να ξέρετε ότι σ΄αυτή την προσπάθεια δεν είστε μόνοι σας . Οι γονείς σας  και οι δάσκαλοι σας που όλα τα προηγούμενα χρόνια στέκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν , μοιράζονται  μαζί σας την αγωνία  και το άγχος σας  και θα είναι κοντά σας και στη συνέχεια , να σας συμπαρασταθούν  σε κάθε νέα δοκιμασία και να χαρούν μαζί σας για κάθε  επόμενη επιτυχία σας .

                                   

      Καλή δύναμη  και  καλή επιτυχία  παιδιά μου. Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

 

                                           Ό Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου

 

 

 

                                                   Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση