2 Οκτωβρίου 2024 | 13:19

Επιστολή ανησυχίας από την θεατρική ομάδα Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 12:58 - 09/06/2020 Επιστολή ανησυχίας από την θεατρική ομάδα Καλύμνου

Ανησυχία εκφράζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας Καλύμνου σχετικά με την κατάσταση στο θεατράκι του Δήμου στο ΚΑΠΗ μετά την πρόσφατη νεροποντή της 1ης Ιουνίου όπου παρατηρήθηκε σημαντική εισροή νερού από σημεία που λείπουν τα κεραμίδια της σκεπής.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή και αναμένουμε την αντίδραση από τους υπεύθυνους.


Κάλυμνος, 8 Ιουνίου, 2020


Αγαπητοί Κύριοι/Κυρίες,


Αυτή η επιστολή μας συνοδεύεται από έντονο αίσθημα ανησυχίας σχετικά με την κατάσταση της στέγης στο Θεατράκι του Δήμου.
Σας γνωστοποιούμε κι επίσημα πλέον πως, μετά τη νεροποντή της 1ης Ιουνίου, 2020, ο μοναδικός κλειστός δημοτικός χώρος για παραστάσεις θεατρικές - και μη - ή για πάσης φύσεως εκδηλώσεις στο νησί της Καλύμνου καλύπτεται από σκεπή της οποίας τα κεραμίδια λείπουν και σε συγκεκριμένα σημεία "για κάποιον λόγο"  μπαίνει ανεμπόδιστα η βροχή ή οτιδήποτε άλλο τη διαπερνά! Συνεπώς, όχι μόνο φθείρεται το πάτωμα και η σκηνή αλλά και ο όποιος ηχητικός εξοπλισμός η ΘΟΚ χρόνια τώρα έχει εγκαταστήσει στον χώρο, ελλείψει άλλου.
Παρακαλούμε, επειδή για τη ΘΟΚ το Θεατράκι του Δήμου δεν είναι άλλο ένα κομμάτι δημοτικής περιουσίας αλλά το σπίτι μας, εκεί που έχουμε καταθέσει φαντασία, αγάπη και ψυχή, εκεί που έχουμε ονειρευτεί, που έχουμε μεγαλώσει και κάνει οικογένειες, εκεί που με περηφάνια έχουμε φιλοξενήσει αξιόλογους ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού της χώρας μας αλλά και τους συμπολίτες μας για να τους ψυχαγωγήσουμε και να τους παιδέψουμε, επειδή το Θεατράκι είναι ο ΜΟΝΟΣ κλειστός χώρος παραστάσεων στο περήφανο νησί των Σφουγγαράδων, ενημερώστε μας τι πρόγραμμα δράσης έχετε και τι σχέδια υπάρχουν.
Εκκρεμεί μια συνάντηση με τον κύριο Δήμαρχο για να του εκθέσουμε μαζί με αυτή και άλλες μας ανησυχίες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι σημαντική μια ενημέρωση στο ΔΣ της ΘΟΚ, που χρόνια τώρα στέλνει παρόμοιας φύσης επιστολές στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή και Άρχοντα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν τουλάχιστον 3 υπο-ομάδες της ΘΟΚ μέσα στον χώρο αυτό, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί. Βασικά, ποτέ δε σταματήσαμε να δουλεύουμε, ούτε στην περίοδο του εγκλεισμού, όταν συναντιόμασταν διαδικτυακά. Είμαστε μια ζωντανή ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον και ζητάμε τα αυτονόητα!
Περιμένουμε, λοιπόν, ανυπόμονα την απάντησή σας και πιο πολύ την επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, που απαρτίζεται από έμπειρους επιστήμονες με δείγματα γραφής.


Με εκτίμηση,


Από το Δ.Σ. της Θ.Ο.Κ.
 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση