2 Οκτωβρίου 2024 | 15:29

Στη Ρόδο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε 10:57 - 04/06/2020 Στη Ρόδο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Ρόδο, όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σκοπεύει να αναφερθεί ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού και σε πόσο ασφαλή είναι τα νησιά μας, ενώ θα θέσει ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση των εργαζομένων και των επιχειρηματιών στον τουρισμό.


Ο πρώην πρωθυπουργός  συνοδεύεται από τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και τη  βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, (υπεύθυνη του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα τουρισμού).

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί αυτή την ώρα περιοδεία στο κέντρο της πόλης και στην Παλιά Πόλη, όπου μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εκπροσώπους των καταστηματαρχών.
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας, στις Πηγές Καλλιθέας, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, όπου θα συζητήσει τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν

Στις 6 το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και στις 7 με δημάρχους της Δωδεκανήσου και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο.
Ο τέως πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στη Ρόδο και θα αναχωρήσει για την Αθήνα, αύριο το πρωί.

rodiaki.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση