2 Οκτωβρίου 2024 | 17:20

Δωρεάν διακοπές σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Αστυπάλαια

Δημοσιεύτηκε 12:03 - 31/05/2020 Δωρεάν διακοπές σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Αστυπάλαια

Δωρεάν διακοπές σε γιατρούς και νοσηλευτές που έδωσαν και δίνουν τη μάχη με τον COVID-19 προσφέρει η Αστυπάλαια, με πρωτοβουλία των ξενοδόχων του νησιού, όπως δήλωσε στον sky ο Δήμαρχος Νίκος Κομηνέας.

Μάλιστα είναι αρκετοί οι ξενοδόχοι που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, “για να χαρούν αυτοί οι άνθρωποι λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μέσα από την πίεση που έχουν, να πάρουν μία ανάσα και να χαρούν τις ομορφιές του νησιού, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλλουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κομηνέας και μάλιστα αύριο θα είναι έτοιμη η σχετική λίστα με όλες τις μονάδες και τα καταλύματα των ντόπιων επιχειρηματιών που θα φιλοξενήσουν τους ανθρώπους της Υγείας το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

“Η συγκεκριμένη δράση-πρωτοβουλία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ευγνωμοσύνης των κατοίκων της Αστυπάλαιας στα πρόσωπα της πρώτης γραμμής των δημόσιων νοσοκομείων από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να αναχαιτίσουν το δολοφονικό ιό” επισήμανε σχετικά ο Δήμαρχος.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τετραήμερη διαμονή για το χρονικό διάστημα από 15 – 30 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη δημοτική αρχή του νησιού. Μάλιστα μέσα από αυτό το πρόγραμμα δωρεάν διακοπών θα μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη των οικογενειών τους, όπως διευκρίνισε ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά προς Αστυπάλαια γίνεται πέντε φορές την εβδομάδα, με αεροπορική σύνδεση από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με αεροσκάφη 45 θέσεων, ενώ η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας με τη Ρόδο ή την Κω θα είναι κι εφέτος μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Μάλιστα ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα ζητήσει και από την εταιρία Blue Star Ferries να δώσει μία καλύτερη προσφορά για τα εισιτήρια των γιατρών και νοσηλευτών που θα επισκεφθούν το νησί για δωρεάν διακοπές, ούτως ώστε και από αυτή την πλευρά να διευκολυνθούν με χαμηλότερο κόστος.

skyrodos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση