3 Οκτωβρίου 2024 | 14:13

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα "Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα" για όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε 11:30 - 02/05/2020 Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα "Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα" για όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!
Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα» από τον κ. Χαλβατσιώτη Παναγιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ΠΓΝ Αττικόν, και υπεύθυνου θεραπευτικής άσκησης του Sports Excellence. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 13:00 μ.μ. και υλοποιείται για όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου.

Ακολουθεί το link σύνδεσης

https://us02web.zoom.us/j/84895083023?pwd=azQxcmN6eXM3WFdTSWR4cE5yNHMzQT09

 

Ακολουθεί Βιογραφικό του Ομιλητή:

 

Χαλβατσιώτης Παναγιώτης

 

Ιατρός, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας.

Εισήχθη και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε υποτροφία από την Ιατρική Σχολή του Mount Sinai στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όπου και φοίτησε μέρος των σπουδών του.

Εκπόνησε και έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Ωνασείου Ιδρύματος.

Έλαβε τον τίτλο του ειδικού παθολόγου μετά από ειδίκευση στον Ευαγγελισμό και διετέλεσε fellow στην ενδοκρινολογία στη Mayo Clinic στο Rochester της Minnesota των ΗΠΑ.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συμμετείχε σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ανέπτυξε ένα εξειδικευμένο ερευνητικό εργαστήριο στο Αττικό νοσοκομείο. Το ερευνητικό του έργο είναι σημαντικό και πρωτοποριακό με αρκετά διεθνή και πανελλήνια βραβεία.



ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Το 2002 εξελέγη Λέκτορας και στη συνέχεια Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν.

Έχει εκτός των άλλων εξειδικευθεί στον σακχαρώδη διαβήτη, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο, είναι μέλος πολλών Εθνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών, έχει διατελέσει μέλος πολλών Οργανωτικών επιτροπών σε Πανελλήνια και Διεθνή ιατρικά Συνέδρια και έχει διατελέσει προσκεκλημένος ομιλητής σε σημαντικό αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ήταν Μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής των ερευνητικών επιχορηγήσεων της Κυβέρνησης της Δανίας για το 2011.

Στο μη Ακαδημαϊκό του έργο σημειώνεται ότι εκτός από εκλεγμένο μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Επιστημονικών Εταιρειών και υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας και ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας στην Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος.

Έχει εκλεγεί για 4 συνεχόμενες θητείες ως Μέλος της Επιτροπής Βιοηθικής και Δεοντολογίας αλλά και του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Νοσοκομείο Αττικόν και εξέλεγη στη συνέχεια για 3 θητείες (η τελευταία εκλογή Δεκέμβριο 2015), με ευρεία αποδοχή και υπηρετεί ως Εκπρόσωπος των ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.

Έχει επίσης εκλεγεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου των μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού της Ιατρικής Σχολής (2 θητείες) και Ειδικός Γραμματέας του Τομέα Υποθέσεων Υπουργείου Υγείας του Συλλόγου.

Στις αρχαιρεσίες των Ιατρικών Συλλόγων τον Οκτώβριο 2014 εξελέγη εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Τον Μάρτιο του 2015 εξελέγη ως Μέλος στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών και είναι Γενικός Γραμματέας του Ινστιτούτου Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση