28 Σεπτεμβρίου 2024 | 02:25

Σε περιπέτειες λόγω καιρού έπεσε Super Puma με τραυματία τροχαίου από την Κάλυμνο. Πάλεψαν και τα κατάφεραν.

Δημοσιεύτηκε 09:25 - 28/01/2021 Σε περιπέτειες λόγω καιρού έπεσε Super Puma με τραυματία τροχαίου από την Κάλυμνο. Πάλεψαν και τα κατάφεραν.

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τα ξημερώματα της Πέμπτης πλήρωμα Σούπερ Πουμα το οποίο έπρεπε να μεταβεί στην Κάλυμνο για να μεταφέρει πολυτραυματία στο Ηράκλειο . Πάνω από την Κω οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες με συνεχής αναταράξεις με αποτέλεσμα ο πιλότος να υποχρεωθεί να αλλάξει το πλάνο του και τελικά να έρθει στην Ρόδο όπου στην συνέχεια ο νεαρός τραυματίας τροχαίου ατυχήματος να μπει άμεσα στην ΜΕΘ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες θα μεταφερθεί στο Ηράκλειο εάν και εφόσον η κατάστασή του το επιτρέπει. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ γιατρός και διασώστης μαζί με το πλήρωμα και τον πιλότο του super puma σίγουρα θεωρούνται τυχεροί σε σχέση με συναδέλφους τους που είχαν χάσει την ζωή τους πριν μερικά χρόνια και πάλι λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η δουλειά τους και η προσφορά τους στον συνάνθρωπο είναι καταλυτική και  γίνεται επικίνδυνη όταν οι συνθήκες δεν τους ευνοούν.

Με το σημερινό περιστατικό ανοίγεται πάλι το κεφάλαιο υγεία για τους νησιώτες και το  γεγονός ότι τουλάχιστον  στα μεγάλα νησιά θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν οι ελάχιστες εντατικές μονάδες τουλάχιστον για τις επείγουσες περιπτώσεις .

in12.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση