28 Σεπτεμβρίου 2024 | 02:18

Δελτίο τύπου παράταξης Γαλουζή για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε 08:38 - 28/01/2021 Δελτίο τύπου παράταξης Γαλουζή για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου

ΘΕΜΑ : ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κύριε  Δήμαρχε.

Σε συνέχεια του από 22 Ιανουαρίου 2021 Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η παράταξη μας ,σχετικά με την ανάγκη στήριξης   των συμπατριωτών μας παραγωγών, σας γνωρίζουμε σχετική απόφαση που έλαβε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμω Κω. Στο αποφασιστικό της μέρος η επιτροπή καταλήγει ως  εξής:

«Αποφασίζει ομόφωνα

την έγκριση της παροχής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ,που θα καταβληθεί μόνο μια φορά λόγω της πανδημίας του  covid-19, με το ποσό των 534 ευρώ ή 1068 ευρώ κατά περίπτωση και αφορά κατά προτεραιότητα τους πολίτες που εργάζονταν … και στον αγροτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στην εισήγηση του Γραφείου Αντιδημάρχου».

Αυτό λοιπόν που επαναλαμβάνουμε ως παράταξη είναι ότι τελικά απαιτείται βούληση εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Επιπλέον, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ,καλούμε τη Δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε αγορά  Rapid test προκειμένου- διαμέσου του Νοσοκομείου Καλύμνου και του ΕΟΔΥ-να καλυφθούν οι ανάγκες  ελέγχου των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών σχολικών μονάδων του νησιού μας.

Ζητάμε τη σύγκληση τακτικού Δημοτικού συμβουλίου ώστε να συζητηθούν τα ανωτέρω θέματα και να ληφθούν οι αντίστοιχες  αποφάσεις.

 

Από το γραφείο τύπου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση